Fed
Moderator
Ring zosta³ otwarty!
Min.10 linijek
Max:70linijek
Moderator
Prywatny Spiker zapowiada Alberto Del Rio! Now± gwiazdê IWF. Publika znaj±c Del Rio reaguje olbrzymim heatem, ten jednak nie przejmuje siê wchodzi na ring, staje na ¶rodku, rozk³ada szeroko rêce w ge¶cie s³awy. Nastêpnie zaczyna przemowê.
- My name is Alberto Del Rioooooooo! But You all ready now that! Jestem tutaj, aby daæ s³awê tej organizacji! Beze mnie, ona nie mog³aby byæ dobra. Mimo, ¿e dopiero tutaj przyby³em ju¿ zosta³em okrzykniêty super gwiazd±! Przez kogo? Przez was! Wasza nienawi¶æ daje mi jeszcze wiêksz± si³ê! Nie bêdê zani¿a³ swojego poziomu, rozmow± z wami. Spójrzcie na mnie, na mój wygl±d, na samochód jakim wjecha³em. Mo¿ecie o tym pomarzyæ. Nigdy nie bêdziecie tacy wykszta³ceni, tacy porz±dni jak ja! Pochodzê z rodziny arystokratów! Moje IQ jest kilka razy wiêksze od waszego! Widok na mnie sprawia, ¿e stajecie siê zazdro¶ni! Chcieliby¶cie mieæ to co ja! Dostajê to, czego sobie zapragnê! Takie ju¿ jest ¿ycie niesamowitego bogacza. Mam charyzmê, si³ê, zdolno¶ci! Wiêkszo¶æ zawodników w tej federacji jest w sobie zakochanych! Twierdz±, ¿e s± najlepsi. Nie zwracaj± uwagi na takiego wyrafinowanego cz³owieka jak ja. To ich b³±d! Oszukuj± sami siebie. Robi± sobie krzywdê! Moja przesz³o¶æ by³a ¶wietlista. Wcze¶niej, wielka gwiazda WWE, rosteru Smackdown! Niszczy³em tam ma³ego czi³a³ê, który równie¿ sprowadzi³ siê do tej federacji. Czy¿by znowu pragn±³ dostaæ srogie lanie od arystokraty? Moja twarz jest piêkna. Jestem nieskazitelny, niesamowity, wspania³y, idealny, ¶wietny. Brakuje okre¶leñ na tak± gwiazdê jak ja. Jaki¶ idiota powinien wymy¶liæ bardziej warto¶ciowsze s³owo od tych, które wymieni³em. Jak wspomnia³em, wszystkie okre¶laj± mnie. Czy mo¿na powiedzieæ o mnie, ¿e jestem przeciêtny, ¿e jestem zwyk³ym cz³owiekiem? To by³by wielki b³±d! Ten mê¿czyzna, który stoi w ringu, przed waszymi oczami zmieni IWF na zawsze! Na lepsze! Alberto Del Rio, ekscelencja. Waszym zadaniem jest klêkaæ na kolanach gdy zmierzam do tego ringu. Czasami bojê siê, ¿e pobrudzê sobie buty, dlatego ka¿ê dobrze umyæ ten ring! Teraz pode mn± le¿y z³oty dywan. Staæ was na taki? ¦miem w±tpiæ! Was staæ na przeterminowane hamburgery i skwa¶nia³± colê! Za¶ ja codziennie jem wielkie wymys³y mojego prywatnego kucharza. Je¶li co¶ chcê, cena nie gra roli. Je¿eli chodzi o zwyciêstwa, nie ma dla mnie rywala, który móg³by byæ przeszkod±. Niech on wa¿y 50 kg, 70, 90, 110 czy nawet 150 kg, nie przestraszê siê i wygram! Meksyk, ten piêkny kraj, który dziêki mnie jest znany na ca³ym ¶wiecie kocha mnie! Jestem tam ikon±! Ludzie wiedz± kim jestem i mnie szanuj±! Nie to co wy, g³upi Amerykanie! Równie¿ powinni¶cie mnie wielbiæ i kochaæ, ale wolicie zajmowaæ siê ma³ymi kreaturami, jak Rey Mysterio. Ka¿de piêkne okre¶lenie mo¿na przy³o¿yæ do mnie bez wahania! Jestem mê¿czyzn± o wy¿szej klasie. Nie tak jak ³ysi palanci, zatruwaj±cy siê papierosami i piciem taniego wina! Ja spo¿ywam drogich alkoholi, poniewa¿ mnie staæ! Przewy¿szê ka¿d± legend± wrestlingu! W przysz³o¶ci ka¿dy skoñczy rozmowê o Shawnie Michealsie, Hulku Hoganie, Dustym Rhodesie, Roddym Piperze, czy Rickym Steamboatcie. Bêdzie tylko i wy³±cznie mowa o Alberto Del Rioo! Po moim dzisiejszym, piêknym przemówieniu ludzie bêd± mówiæ przez d³ugi czas. Te speeche zapisz± siê w waszych pustych g³owach. Nie jestem k³amc±, tylko porz±dnym mê¿czyzn±. To co mówiê wype³ni siê. Zdobêdê najwa¿niejszy tytu³ tej organizacji, poniewa¿… poniewa¿ to jest moje przeznaczenie! Haha! Przed nikim nie ma tak ¶wietlistej kariery! K³amstwo ma krótkie nogi, tak¿e przy moim pierwszym pojedynku dowiecie siê, ¿e mówi³em prawdê! Mia¿d¿±c mojego rywala, ju¿ bêdziecie wiedzieæ, ¿e bêdê godnym rywalem. Poka¿e wam prawdziwe show! Ja nie tolerujê ludzi z ni¿szych sfer, czyli was wszystkich, lecz oczekujê kochania mnie, gdy¿ powinni¶cie zachwycaæ siê lud¼mi, którzy s± rzadko¶ci± na tym ¶wiecie! Zapamiêtajcie. Niestety nied³ugo siê spotkamy i znowu bêdê musia³ ogl±daæ na wasze okropne twarze. Do mojego nastêpnego powrotu poprawcie wygl±d.
Del Rio po raz kolejny szeroko rozk³ada rêce. W tle gra jego muzyka. Nastêpnie opuszcza ring i przenosi siê na backstage, za¶ fani ci±gle bucz±.
If you feel so empty
So used up, so let down
If you feel so angry
So ripped off so stepped on
You're not the only one
Refusing to back down
You're not the only one
So get up
Let's start a riot, a riot
Let's start a riot
Let's start a riot, a riot
Let's start a riot
Tedd Withe wje¿d¿a na ring, bierze Mikro od sêdziego i mówi:
Witajcie, cze¶æ i siema! Widzê, ¿e jest was tu od ch*ója i wcale nie zamierza znikn±æ. IWF powróci³o! W koñcu! Z nowym nabytkiem, Teddem Withem! Nikt nie s³ysza³ o IWF dopóki nie pojawi³ siê w nim Tedd Withe! IWF, mam do ciebie parê s³ów: I'll make you famous! Ogl±da³em IWF, dopóki nie upad³o, sta³o na wysokim poziomie, ale nie by³o popularne. Dopóki nie najecha³o WWE. To by³o g³upie i zarazem m±dre posuniêcie. Spytacie siê, czemu g³upie? Przecie¿ nie do¶æ, ¿e IWF siê rozs³awi³o, to jeszcze zniszczyli WWE! Ale jest jeszcze ciemna strona. Przez to, rating WWE podskoczy³, bo ludzie chcieli zobaczyæ jeszcze raz tak± akcjê. No, ale dwa razy do tej samej rzeki siê nie wchodzi. Reasumuj±c, IWF, maj±c zawodnika Tedda Withe od razu odnotowuje wy¿sz± ogl±dalno¶æ! Wiecie czemu? Dlatego, ¿e jestem znany na ca³ym ¶wiecie. W 2008 zrobi³em karierê w WWE, zdoby³em tytu³ WWE Championa, by³em s³awny i lubiany. Ale nic nie trwa wiecznie. Kane. Te imiê pulsuje mi do dzi¶ w g³owie. Pamiêtam, jak walczy³em z Undertakerem w Tables Matchu o pas WWE, a tu nagle widaæ p³omienie i pojawia siê Kane! Robi mi mój finisher, Last Ride na stó³, przegra³em pas. Na kolejnej tygodniówce nie walczy³em pod pretekstem kontuzji. Kane mia³ wtedy walkê. Ze Snitskim. I ja wtedy wbieg³em na ring z krzes³em i zrobi³em po raz pierwszy Voodoo Driver! Na krzes³o! Publiczno¶æ skandowa³a Withe Sucks, a ja mia³em z tego satysfakcjê. Nastêpnie, po feudzie z Kanem, po wygranej na Wrestlemanii odszed³em. Ale nie na d³ugo! Nied³ugo po tym, widzowie ogl±dali Abyss & Withe dominuj±cych w TNA. Ale tam nie zabawi³em na d³ugo, zwolnili mnie po tym, jak prawie zabi³em Jarreta przez Voodoo Driver przez 5 p³on±cych sto³ów. No i tak trafi³em do Japonii. Tam walczy³em do¶æ d³ugo, ale po trzêsieniu ziemi znalaz³em pracê tutaj. I zobaczcie, na widowni widaæ fanów z Japonii, fanów z koszulkami z TNA i z WWE. Mam fanów! (s³ychaæ g³o¶ne Withe sucks) Ale mnie to nie obchodzi. Mo¿e s± oni zabójcami, tak jak ja, mo¿e s± gwa³cicielami, tak jak ja, mo¿e s±... dziwni jak ja, a mo¿e s± po prostu czarnuchami. W ka¿dym b±d¼ razie oni s± na widowni, a ja na ringu. Nigdy nie zdo³aj± mi pomóc w walce. Po prostu to nie mo¿liwe. Pewnie zastanawiacie siê, czemu jestem w jakiej¶ masce. Otó¿, dlatego ¿e... takiego siebie lubiê. Nie lubiê takiej sytuacji, jak stajê przed lustrem i nie mogê sobie spojrzeæ w twarz. Dlatego mam na sobie maskê. Ta maska odzwierciedla moje wnêtrze; wiecie, jak tak siê zastanawiam, to uprawiam wrestling, w³a¶nie dlatego, ¿e dziêki temu pokazujê swoje uczucia, chêæ niszczenia, chêæ... Chêæ ¿ycia. Ale pewnie ju¿ my¶licie, ¿e wyszed³ tu jaki¶ peda³ w masce i pierd*#i o swoim ¿yciu i o sobie. No to koniec o sobie, teraz powiem co¶ nowego; otó¿ zapewniam was, ¿e na tygodniówce zobaczycie Tedda Withe, który niszczy swojego przeciwnika, zobaczycie walkê, która stoi na poziomie WWE, TNA, WCW i innych federacji razem wziêtych! Mo¿ecie mnie nie lubiæ, ale ja mam to w dupie. I tak bêdziecie mnie ubóstwiaæ; nie bêdziecie chcieli ogl±daæ tylko moje walki, tylko mnie! Ja bêdê ikon± tej federacji, ja nikt inny! A zreszt±, nie bêdê mówi³, sami siê o tym przekonacie. Najpierw zrobiê swojemu przeciwnikowi Driving Cutter, potem Voodoo Driver i na koñcu Last Ride! Ostatnia jego przeja¿d¿ka! Bêdê par³ i par³ do przodu, pokonam wszystkich stoj±cych mi na drodze, zdobêdê pas! Znowu Tedd Withe bêdzie na szczycie wrestlingu! Ja u¿ywam w walce nie tylko si³y, której mi nie brak (pokazuje du¿e miê¶nie w tauntcie Triple H), ale u¿ywam te¿ rozumu (przy tym stuka palcem w bok g³owy). Prze¿y³em nie jedno i mo¿ecie mi wierzyæ;banda gnojków nie poradzi sobie z Teddem Withem! Có¿, mo¿e i jestem kontrowersyjny, ale wpiszê siê na karty historii, bêdê tym, którego fani wrestlingu bêd± wspominaæ nawet za sto lat! Zostanê w pamiêci, nie to co niektórzy. Batista, dobrze, znam te nazwisko. Najwiêksze drewno w historii wrestlingu. Alberto Del Rio, nie znam. Dolph Ziggler? Hmm... Mo¿e Dolph Rzygler? Te¿ nie kojarzê. Ale to nic, wa¿ne, ¿e ja tu jestem. No dobra, ja jadê, wiedzcie, ze nied³ugo siê tu pojawiê! Do zobaczyska!
S³yszymy Theme Song Dave'a Batisty. Ten pewny siebie zmierza na ring, w rêku ma mikrofon. Jednak przemówienie utrudnia mu publiczno¶æ przez gwizdy
Uciszcie siê ! Uciszcie siê i sluchacie Batisty ! Zastanawacie sie dlaczego pojawi³em siê na ringu tak ma³o prestirzowej Federacji, szybko odpowiem wam na to pytanie. Mam dosyæ tych blasków Flashy, g³o¶nych gwizdów i dzieciaków uganiaj±cych siê za John'em Cena'±. Mam tego dosc i przychodz±c do tej Federacji mia³em nadzieje ¿e uda mi siê tego unikn±æ.Niestety sta³o siê innaczej, widzia³em tutaj Dolpha Zigglera, Alberto Del Rio....czy te¿ Tedd Withe'a. Dla mnie by³o codzienno¶ci± spotykanie siê z takimi zawodnikami, oraz s³uchanie waszych gwizdów. Bywa³o tak ze mia³em juz tego wszystkiego do¶æ, i w³a¶nie dlatego przyby³em tutaj do Intercontinental Wrestling Federation... Oraz zosta³em nowym zawodnikiem tej federacji ! <gwizdy> Tak ! W³a¶nie ! Zosta³em nowym...now± gwiazd± tej Federacji ! Cz³owiekiem który by³ Tag Team Championem,Mistrzem ¦wiata Wagi Ciê¿kiej,no i World Wrestling Entertaiment Championem ! Na kilka ostatnich lat mojej d³ugiej, pe³nej sukcesow kariery, przybywam do Ma³ej Federacji, zwanej IWF. Wspomina³em ¿e chcia³em zostaæ tutaj spokuj... I wiecie co wydaje mi siê ¿e uda³o mi siê to zdobyæ. To czego nie mia³em od pocz±tku mojej kariery czyli spokuj ! Co¶ co by³o dla mnie bardzo wa¿ne ! Teraz dosta³em to czego chcia³em ! Wreszcie dostalem ! Wracaj±c do pocz±tków mojej kariery to mo¿e co¶ powiem o niej... Przez kilka lat wystêpowa³em w World Wrestling Entertiment. Nie wspominam swojej kariery tam zbyt dobrze ale opowiem tym durni±, to znaczy wam o mojej karierze. 9 Maja 2002 roku, pierwszy raz pojawi³em sie na Smackdown. Przez kilka miesiêcy tam walczy³em a¿ w koñcu. W styczniu 2003 roku przeszed³em na RAW. Wstapi³em do stajni Evolution . Stajnia liczy³a cztery osoby. Triple'a H, Ricka Flaira, i Ortona. Krótko mówiac najwiêkszych idotów jakich kiedy kolowiek spotka³em w swojej d³ugiej karierze. Zdoby³em dwa razy pasy Tag Teamowe. W koñcu w 2005 roku wygra³em Royal Rumble, na Wrestlemani zdoby³em tytu³ WHC (wagi ciêzkiej). Pó¼niej zrobi³em dobry krok i odszedlem z Evolution. 16 grudnia 2005 roku ja i Ten... nie wiem jak go nazwaæ, ma³y chu*. Ryjek Mysterio *gwizdy*. Zdobyli¶my Pasy Tag Teamowe, oczywi¶cie dziêki mnie, gdyby nie ja ten dobra powiem kulturanie cz³owiek niskiego wzrostu nic by nie osi±gn±³. W 2006 roku wygra³em z Bookerem T. Z g³upim os³em, i po raz drógi w karierze zdoby³em Pas Wagi Ciê¿kiej. Nie chce mi sie ju¿ z wami gadaæ nie s³uchacie wielkiego Zwierza, wiêc zwierz nie ma zamiaru s³uchaæ was Hipokryci. Ja Dave Batista odszed³em z World Wrestling Entertiment, poniewarz wkur*** mnie ten ca³y McMonh. Chêtnie wykona³ bym mu Powerbomba na stó³ komentatorski albo Spinebuster na krzes³o!. Batista d³ugo kurowa³ siê po walce z Johnem Cen±, i zdecydowa³ ¿e nie godzi siê na takie traktowanie i szmacenie nim w WWE. Mo¿e jeszcze kiedy¶ tam wróce ale tylko po to by wyrównaæ rachunki z McMonhem. Tak w³a¶nie przebiega³a moja sportowa Kariera przed przybyciem do IWF ! Teraz przedemn± ju¿ tylko droga do mistrzostw. Nie przeszkodz± mi w tym rywale, chocia¿by taki Dolph Ziggler, niby taki piêkni¶, wszystko idealnie, perfekcyjnie. A tak naprawde wszystko osi±gn±³ dziêki Vickie Guerrero ! On pewnie bedzie sie stara³ mówiæ ¿e to nie prawda, i takie tam bzdety ale to cenzura nie prawda ! W ogóle to Co za dureñ i Hipokryta go tu zatrudni³, ten cz³owiek nie da sobie rady bez swojej Vickie Guerrero który dawa³ mu wygrywaæ walki i za³atwia³a Title Shoty ! <gwizdy> Nie podoba wam sie to ? Wiêc dobrze, bo mnie te¿ siê nie podoba ! <ca³a hala buczy> No ¶wietnie, przecudnie tylko to potraficie ! Nie staæ was na wiêcej !? Bardzo mi przykro ale jeste¶cie bardzo s³abi ! Ocenie jeszcze jednego wrestlera bo nie chce tracic czasu na innych. Mowa tutaj o Alberto Del Ryjo, tak cz³owiek który nazywa siebie Arystokrat±, Meksykañskim Arystorkar±, Luchadorem... Znam takich jak on, potrafi± tylko bezsensownie gadaæ i obra¿aæ innych. A na dodatek to sprawia im Frajdê, jeban± Frajdê !!! Lubi± nazywaæ innych ludzi ,, Drewniakami'' nazywaj± tak chocia¿by mnie ! Dlaczego ? Poniewa¿ jestem od nich silniejszy? Nie rozumiem tego okreslenia ! Wyt³umaczcie mi bo naprawde nie rozumiê. Dajcie sobie spokój z obergami które nic wam nie daj±. A wy <wskazuje na publiczno¶æ> dajcie spokój i uciszcie siê wreszcie ! Teraz pora na mnieDla nich mam tylko kilka s³ów Hear Batista is the best at what he does. Jest tak¿e twarz± tej nêdznej Federacji !
Batista odk³ada mikrofon i udaje siê na BackStage, przy gwizdach Pseudo-Fanów
S³ychaæ na arenie powy¿sze theme.Do ringu wchodzi przy wielkim krzyczeniu "Big Foot" przez publiczno¶æ-Test.
Po przej¶ciu przez trzeci± linê mówi:
Test: Witajcie.The Test has come back to IWF!!!! Gdy zadzwoni³ do mnie szef ,¿e IWF wraca na miêdzynarodow± arenê wrestlingu od razu wzi±³em kluczyki od samochodu i pojecha³em na arenê IWF.Teraz zdobêde World Heavyweight Champion.Wcze¶niej zdoby³em wraz z Booker'em T Tag Team Champion oraz walizkê Money in The Bank.Nie chce mówiæ ,¿e mam prawo dostaæ title shota ,ale ten pas bêdzie mój.Nie spoczne dopóki nie dostane mojego title shotu.Tam mo¿ecie sobie mówiæ ,¿e nie mam szans,
ale prêdzej czy pó¼niej zdobêde
World Heavyweight Champion .
Tedd White-mo¿e i jest dobrym wrestlerem tylko ta maska.... zaj**a³e¶ Kejnowi??
Nigdy nie wygrasz ze mn±.Mo¿e jeste¶ m³ody ,ale mam to szeroko i g³êboko w d***e!!!!
Nigdy nie bêdziesz Championem.Trafisz do szpitala po moim Running Big Boocie.
Zakoñcze twoj± dobr± ,ale nêdzn± karierê Test Grade'm.
Prawie masz wszystko po Takerze i Kejnie!!Napisane na szyji Sara,maska dawna Kane i co jeszcze?
Pamiêtaj Tedd NIGDY NIE WYGRASZ Z "BIG FOOT'EM" !!!
Masz marne akcji jak ty sam!!!!Kto ciê trenowa³?
Hornswoggle??Jeste¶ ju¿ skoñczony.RBT,PS,Test Grade i po tobie.
NIGDY NIE WYGRASZ Z TEST'EM
BECAUSE I LOVE MY TESTICLES AND THIS IS A TEST!!!
Po tym Test przy swoim theme idzie na BS.
Ranpa siê zadymia, a na nagle rozbrzmiewa "Get Ready to Flay"! Wtedy niespodziewanie pojawia siê Aj Styles w swoim p³aszczu z kapturem. Zdejmuje go, a na widowni s³ychaæ heat buczenia, gdy ujrzeli jego twarz. Idzie on wybiegiem spokojnym krokiem w stronê ringu, wchodzi po schodach i ju¿ znajduje siê w ringu. Patrzy na widowniê i czeka a¿ zjedzie Old Schoolowy mikrofon na przewodzie. £apie za niego i zaczyna mówiæ:
-Powitajcie najwiêksz± ikonê ¶wiata wrestlingu... Aj Stylsa! Tak to w³a¶nie ja, przyjecha³em do tej federacji a¿ z Pó³nocnej Karoliny, aby móc mierzyæ siê z najlepszymi. Podpisuj±c kontrakt z t± federacj± GM przeczuwa³ ¿e ja wprowadzê w tej federacji zamêt, bo jestem i uwa¿am siê za najlepszego na ¶wiecie high-flayera, poniewa¿ nie bojê siê wykonywaæ akcji budz±cych grozê i zachwyt. Ka¿da moja walka jest dla widza wielk± satysfakcj±, gdy widzi jak to ja "The Phenomenal" Aj Styles zbli¿am siê do zdobycia pasa mistrzowskiego. Nied³ugo to flashe aparatów i blask reflektorów bêdzie skierowany tylko na jedn± osobê, na mnie. Odchodz±c z TNA pozostawi³em wiele po sobie, bo to ja jako pierwszy zdoby³em wszystkie pasy w³a¶nie tej federacji i zosta³em Grand Slam TNA Championem! Nikt siê tam ze mn± nie równa³, ka¿de moje zwyciêstwo by³o zdobywane z t± sam± ³atwo¶ci±. Tutaj, w³a¶nie w IWF spotykaj± siê wszyscy najlepsi zapa¶nicy i mierz± swoje si³y, ale ju¿ wiem ¿e to mi przypadnie zaszczyt bycia najlepszym. Udowodni³em ¿e ubogie pochodzenie nie jest wa¿ne, aby zdobyæ s³awê! Ju¿ w mniej znanych federacjach, jak RoH sta³em u szczytu s³awy, a teraz ju¿ wszyscy dowiedzieli siê o fenomenie wrestlingu. Nie bez powodu zosta³em uznany przez Pro Wrestling Illustrated za najlepszego wrestlera roku 2010! Czy to jest wystarczaj±cy argument, aby¶cie uwierzyli ¿e to ja jestem tym unikatowym? Pewnie nie, to udowodniê wam to na najbli¿szej tygodniówce, gdy moim przeciwnikiem bêdzie to Alberto Del Rio. Dos Caras jest zwyk³± nêdz± w ¶wiecie wrestlingu, który przynosi wstyd tej i ka¿dej innej federacji. W MMA pokaza³e¶ tylko ¿e nie jeste¶ godzien tam przebywaæ, a przebywaj±c w ¶wiecie wrestlingu udowadniasz to samo. Jeste¶ cha³± dla swojej rodziny. Twoi rodzice pomogli ci doj¶æ a¿ do tej federacji, a ty przyniesiesz im wstyd przegrywaj±c ze mn±. Przygotuj siê, bo poni¿ê ciê, tak jak ty poni¿a³e¶ innych. Odniesiesz kontuzjê ju¿ na swojej debiutowej walce. Mimo ¿e ju¿ obydwoje w tej organizacji jeste¶my ¿ó³todziobami, to ja mimo wszystko bêdê tym który nie bêdzie wygryziony przez konkurencjê. Zwiedzi³em ju¿ du¿± czê¶æ ¶wiata i wiem czego mo¿na siê spodziewaæ w walce ze mn±... Przegranej i zakoñczenia kariery. Mam zamiar pokonaæ ka¿dego kto stanie mi na drodze w zdobyciu pasa mistrzowskiego, a pierwszym g³upim, który uwa¿a siê za lepszego ode mnie i ³udzi siê ¿e ze mn± wygra jest Alberto Del Rio. Dam ci tylko jedn± przestrogê, nie zjawiaj siê na walce. Lepiej strze¿cie siê mnie, bo era Air Stylsa nadchodzi du¿ymi krokami.
Aj Styles puszcza mikrofon, schodzi z ringu i daje autografy. U¶miecha siê, robi sobie zdjêcia z dzieæmi, a¿ w koñcu zaczyna i¶æ wybiegiem w stronê ranpy, zak³ada kaptur, zadymia siê wej¶cie na BS i Mr. Olympia znika za titantronem.
Dolph Ziggler wchodzi na naro¿nik ulizuje w³osy po czym zaczyna mówiæ:
-Jak widzicie do Intercontinental Wrestling Federation do³±czy³a perfekcja czyli Dolph Ziggler!! Nie wiem czy wam siê to podoba czy nie ale powiem szczerze ma³o mnie to obchodzi. Jestem jak wasz król i od razu mo¿ecie nazywaæ mnie Dolph "King" Ziggler!! Jestem tu po to aby wygrywaæ i ani mi siê ¶ni przegraæ. Moim celem jest IWF Hardcore Television Championship!! Jest to mniejszy tytu³ jednak wolê zacz±æ od mniejszego trudu gdy¿ ³atwo bêdzie pokonaæ mojego rywala. Nie wiem kto nim bêdzie i czy wogóle General Menager da mi szanse na ten pas. Je¿eli nie to nie winne osoby mo¿e spotkaæ ZIG ZAG!! Nie wiem po co wogóle inni zawodnicy bêd± siê trudziæ skoro i tak wiadomo ¿e ja bêdê twarz± IWF!! Jednak jest tu jeden zawodnik który przyci±gn±³ moj± uwagê!! A jest nim John Morrison!! Nie znam go jeszcze dok³adnie ale ju¿ wiem ¿e nie powinien tu przychodziæ!! Pewnie bêdzie mówi³ jaki to jest dobry i ¿e cieszy siê ¿e tu przyszed³ specjalnie dla was. Jednak ja i on to inna bajka. On tu pewnie przyszed³ dla was a ja tu przyszed³em tylko dla wygranych!!Jednak Morrison jest dobrym rywalem na pocz±tek. A wiecie dlaczego?? Poniewa¿ jest s³aby i doskonale o tym wiecie!! Pewnie zawodnicy przychodz±c tutaj i obra¿aj±c mnie bêd± mówiæ o tym ¿e chodzi³em z Vickie. Chcia³bym to raz na zawsze zakoñczyæ. Chcia³em ja wykorzystaæ do swoich celów wiêc nawet jej nie lubi³em. Nie wiem co my¶l± sobie inni ale ja przynajmniej umiem wykorzystaæ to ¿e kto¶ ma w³adzê! Jestem jednak tu po to aby powiedzieæ co¶ o was czyli Intercontinental Wrestling Federation Universe!! Jeste¶cie ¿a³o¶ni<du¿y heat>!! Dlatego w³a¶nie jeste¶cie dla mnie niczym i dlatego nie dostaniecie ode mnie ani szansy na to abym was polubi³. Ja nie bêdê siê wam podlizywa³ i bêdê walczy³ wy³±cznie dla siebie!! Nikt nie bêdzie mn± gardzi³ poniewa¿ inaczej spotka go sroga kara. Ta federacja ma ju¿ historiê i cieszê siê ¿e w niej jestem ale ma swoje minusy poniewa¿ jeste¶cie tu wy i inni hipokryci!! Jednak s± dobre strony tej federacji jak na przyk³ad Alberto Del Rio. Dowiedzia³em siê ¿e na New Saturday Night Event zmierzê siê z tak zwanym Animalem czyli Batist±. Nie wiem czy on ju¿ to wie ale ja jestem perfekcyjny a on nie!! Dlatego wygram t± walkê czy tego chcecie czy nie!! Jednak jezeli chcecie mogê go nawet opisaæ:
Nic nie warty zwierz który mówi ¿e ja perfekcyjny Dolph "King" Ziggler jestem niczym. Nic o nim dodaæ nie mo¿na gdy¿ jest bezu¿yteczn± dzik± maszyn± który tylko straszy i gada!! Ja Dolph jestem najlepszy i mówiê ci ¿e nigdy mnie nie pokonasz!! Wiec s³uchaj Batista je¿eli my¶lisz ze jeste¶ dobry to siê grubo mylisz. Chwalisz siê tym co osi±gn±³e¶ w WWE jednak tu nikogo to nie obchodzi nawet tych marnych hipokrytów. Wiêc oszczêd¼ mojego s³uchu i nie wychod¼ tu wiêcej. Jednak je¿eli my¶lisz ¿e mnie pokonasz to tylko marzysz. A powiem ci ¿e marzenia siê nie spe³niaj± poniewa¿ to trzeba byæ twardym!! Jednak co tym o tym wiesz Animalu?? Ani trochê nic. Jednak ja wiem o czym my¶lisz. My¶lisz ¿e pokonasz tak± super gwiazdê jak ja!! Ale s± to tylko g³êbokie my¶li i nie obchodzi to nikogo. Dlatego Batista je¿eli chcesz mo¿esz siê poddaæ i oszczêdziæ sobie poni¿enia. Dlatego poddaj siê. Jednak nie starczy mi s³ów aby opisaæ twoj± g³upotê Batista wiêc lepiej skoñczê!! S³uchaj mo¿e przyjdziesz teraz tutaj i powiesz czy siê boisz?? Nie no dobra tchórzu!! Koniec gadania o tobie i o innych dlatego spadam st±d!!
Dolph schodzi z ringu ulizuj±c sobie w³osy!!!
Ostatnio edytowany przez Krychol (2011-04-09 18:03:19)