Fed
Wiêc tak, stracili¶my jednego u¿ytkownika bo jak twierdzi: jest du¿o spamu.
Drugi u¿ytkownik chce odej¶æ bo mówi o spamie w ringu. Ale co do tego spamu. Chcê powiedzieæ, ¿e to nowy u¿ytkownik, dopiero siê uczy, ale wszystkie za¿alenia powiniene¶ pisaæ do Dynios³awa, bo on jest jego "mentorem". Orton te¿ jest nowy i nie za dobrze postuje. A co do postów Dynia... Ja ju¿ mu mówi³em, ¿eby ogarnia³ wszystko w jedno.
Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Czemu nagle forum umar³o? Zrobi³o siê cicho, ma³o nowych postów, a kiedy¶ to wchodzi³em i 30 minut czyta³em nowe posty. Wyja¶nijcie mi to. Ja nie mam czasu, piszê tygodniówkê, ale piszê co jaki¶ czas posty, to w ringu, to BS, to OFF Topic. Napiszcie co wam siê nie podoba, a my to postaramy siê zmieniæ.
Po pierwsze chcia³bym wprowadziæ ograniczenie d³ugo¶ci posta, na minimalne 8 linijek TEKSTU nie odstêpu, bo Matt ma 5 linijek posta, a 2 odstêpu, co daje siedem. Ale ma byæ 8 samego tekstu, i my¶la³êm o ograniczeniu do postowania raz dziennie. Albo do czego¶ takiego, ¿e tylko 3 lub 4 posty zaliczaj± siê do wygranej.
Co o tym s±dzicie?
TEMAT OBOWI¡ZKOWY DLA KA¯DEGO, KA¯DY MA SIÊ WYPOWIEDZIEÆ!
Po pierwsze - masz racjê Rockman, ¿e forum podupada.
Po drugie - wkurzaj±ce s± dwa lub trzy wypowiedzi w ringu pod rz±d jednego.
Po trzeie - wiem, ¿e du¿o jest nowych niedo¶wiadczonych, wiêc mo¿e potrzebne jest wsparcie modów i wyja¶nienie im o co nam chodzi.
Po czwarte - nie rozumiem nszymanczyka, który uwa¿a, ¿e spam a sam pisze do po³owy linijki.
Po pi±te - zgadzam siê na ograniczenie postu, bo jak by³em na innych to od razu sypa³y siê warny dla mnie za krótki post.
Po szóste - ja dajê w³asny ogranicznik - 9 linijek pe³nych do krawêdzi! chocia¿ na innych jest 10
Sta³y u¿ytkownik
SPAM"owanie jest w ringu. Edge to prawda ja piszê do po³owy bo inaczej nie umiem.
Jak dla mnie to mo¿na pisaæ postów ile siê chce ale: maj± mieæ od sze¶ciu linijek wzwy¿. Co do nowych, to nie ma co siê martwiæ, ja siê zajmê nimi. A co do mnie, pisa³em du¿o postów, bo forum siê przesta³o ruszaæ, i chcia³em aby kto¶ zareagowa³ na moje wypowiedzi, obelgi.(w sensie ¿e nie zdobêdzie pasu) Ale pod jednym wzglêdem siê nie zgadzam, czemu mamy ograniczaæ nasze forum, do jednego posta w ringu dziennie. To by by³o jakie¶ 6 postów dziennie, bo nie wszyscy s± aktywni. Czy my chcemy ograniczyæ forum? Czy je powiêkszyæ, przyspieszyæ. Jak dla mnie ustawa o jednym po¶cie dziennie w ringu, jest nie korzystna dla forum. Wa¿ne, aby post mia³ 6 linijek, albo wiêcej. A co do tematy o Naszymanczyku, sam spam zrobi³, a teraz udaje ¶wiêtego. I jeszcze jedno co do ilo¶ci linijek. Mi siê wydaje ¿e post w ringu powinien mieæ ok. 10, ale nie w Ofttopicu. W innych zak³adkach powinien mieæ oko³o 5. Co wy my¶licie na ten temat?
Jak dla mnie to tak:
Forum upada-to fakt! Najlepiej 6 PE£NYCH linijek i to bez napisania np.:
"Do ringu wchodzi Jeff Hardy"..
Zgadzam siê z Edge'm ,¿e s± wkurzaj±ce 2 posty pod rz±d (chyba ,¿e jedna osoba ma dwie postacie to rozumiem)
Du¿o jest nie do¶wiadczonych w pisaniu u¿ytkowników.Ja siê staram jak najwiêcej pisaæ.Ale nie to przesady ,¿e
tacy userzy jak lahire (bez obrazy) pisz± po dwie,trzy linijki.
(Dopisze pó¼niej jak bêde chcia³ dopisaæ)
Dla mnie to jasne.
Ja siê postaram pisaæ posty na wiêcej ni¿ 3 linijki.
Bêdê pisaæ na 4 linijki ( ¿art ).
Niech u¿ytkownicy pisz± zdania na 6 i wiêcej zdañ.
I zgadzam siê z Testem, ¿e forum upada.
Forum upada i to jest STWIERDZONE, a nie zgadzasz siê z Testem. Pisaæ 4 linijki to nie tak:
Tekst Tekst
Tekst Tekst
Tekst Tekst
Tekst Tekst
Dziêkujê dobranoc.
Tylko maj± byæ pe³ne.
Co do tego, ¿e dwa posty ko³o siebie s± wkurzaj±ce: racja i powiniene¶ zbieraæ dwa posty w jeden (to jest do Dynios³±wa)
Te¿ uwa¿am, ¿e spam to du¿y problem i nale¿y go zwalczaæ. Jestem za ograniczeniem postów pisanych dziennie w ringu oraz za pisaniem wymaganej minimalnej liczby linijek. Nie przesadza³bym jednak z ich ilo¶ci±. Uwa¿am, ¿e 6 linijek w zupe³no¶ci wystarczy. Pisanie 10 linijek mo¿e byæ dla niektórych k³opotem, a tak¿e przyczyn± zwyczajnego "lania wody", co mo¿e sprawiæ, ¿e posty bêd± traci³y sens.