#1 2011-01-19 17:37:28

Rockman

Versatille General Manager

SkÄ…d: Pisz
Punktów :   

Versatille z Hardcorem :D 19.01.11

http://img13.imageshack.us/img13/5510/logo1oft.png
Tazz: Witamy z Versatille, „Brandu z Najwiêkszym Hardcorem”! Dla was komentuj±:
Shane: Shane „O’Mac” McMahon.
Cole: Michael Cole
Tazz: I Tazz. Dzisiejsz± galê rozpoczynamy od walki Kane vs. Abyss- Firestone Death Match.
Cole: Ale najpierw zobaczmy co siê dzieje w ringu.
Ring
Na ring przy swoim theme wchodzi Matt Hardy, nowy nabytek IWF!
Matt: Witam moich drogich fanów! Po tym, co zrobi³em braciszkowi, Jeffowi, moggê powiedzieæ, ¿e to ja jestem mistrzem! Pokona³em Jeffa, a nawet zrobi³em mu kontuzjê!
S³ychaæ theme Jeffa i to on zjawia siê na rampie!
Jeff: Ty mistrzem? Ty nawet do piêt mi nie dorastasz. Tak pokona³e¶ mnie. W ciemno¶ciach! Oszukiwa³e¶, bo zgasi³e¶ ¶wiat³o! Ty oszu¶cie, niewdziêczniku, Ch…
YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING?

To The Rock pojawia siê na rampie! Mówi
Nie k³óæcie siê! Jak tak chcecie udowodniæ, kto jest  lepszy, dzi¶ przed 5 walk±, czyli Test vs. Morrison zmierzycie siê w walce  Special Referee TLC Match, w której sêdzi± bêdê ja!

Shane: Ciekawie siê ta walka zapowiada.
Tazz: To bêdzie debiut Matta w IWF!
Cole: I druga walka Jeffa w ten sam dzieñ!
Tazz: No ale przed nami opener!
Shane: Abyss vs. Kane w Firestone Heath Matchu!

S³ychaæ organy, po chwili wybucha ogieñ I na ring zmierza Kane!

Po chwili s³ychaæ theme Abyssa i to on wychodzi na rampê!

Gong, Rozpoczyna siê starcie.
Na pocz±tek boks od Kane, rzut do naro¿nika i dalej boks. Abyss przypadkowo dotkn±³ grza³ki i odskoczy³. Klincz, wygrany przez Abyssa. Suplex,  Chin lock. Kane po chwili kontruje i mamy Big Boota. Leg Drop. Podnosi Abyss, ale ten wykonuje Irish Wip!  Kane tylko dotyka drutu i od razu chwyta siê za plecy i pada. Abyss przewraca go na plecy i leg drop. Podnosi Kane i Scoop Slam. Wchodzi na naro¿nik i Diving Elbow Drop. Szykuje siê Black Hole Slam, ale Kane robi Uppercuta i Abyss wpada na drut! Kane go dopada i trzyma jego plecy na drucie! Abyss krzyczy z bólu, odpycha Kane, ten upada. Abyss podchodzi do Kane, ³apie jego nogi mamy Low Blow! Abyss masuje siê po plecach, Kane robi Kip-up! Wstaje i szykuje siê Chokeslam! £apie za gard³o, ale Abyss kontruje i Black Hole Slam! £apie Kane za g³owê i poddusza na drucie! Kane siê poddaje!

Tazz: Szybki pojedynek w wykonaniu tych dwóch gwiazd!
Shane: Spójrzcie, jakie oparzenia ma Kane na szyi!
Cole: Przed nami walka Drew McIntyre vs. Shawn Michaels- Barefoot Thumbtack match!
Shane: Kogo obstawiacie?
Tazz: Drewa
Cole: HBK!
Shane: A ja nikogo, bo to mój podopieczny, Jeff Hardy jest najlepszy!
Tazz: Kto¶ ci kaza³ o nim mówiæ?
Cole: Najpierw Backstage.

Backstage.
Idzie Jeff przez backstage, siada przed telewizorem w fotelu.
Za chwilê pojawia siê Matt, który siê dosiada. Rozpoczyna siê rozmowa:
M: Co tam, m³ody?
J: M³ody ale lepszy.
M: Mamy dzisiaj walkê to siê przekonamy.
J: Czemu na walce? Mo¿emy siê przekonaæ tu i teraz!
Jeff wstaje i uderza Matta w twarz. Ten te¿ wstaje i rozpoczyna siê walka bs.
Jeff rozpoczyna face thurstami w stó³ I fotele, Matt kontruje I mamy Matt Rolling Punch.
Nagle pojawia siê P.A.! Booker T ³apie Jeffa za rêkê i zak³ada Hammer Lock, po chwili ³apie drug± rêkê i skuwa kajdankami. To samo robi Test z Mattem.
T: Jeste¶cie zatrzymani pod zarzutem wszczynania bójek mimo ¿e macie walkê.
Booker wyci±ga odznakê P.A. pokazuje im I chowa.
B: Pójdziecie z nami.

Ring
Tazz: P.A. zaczyna funkcjonowaæ!
Cole: Ciekawie ich zgarnêli!
Shane: Przypomina mi siê A.P.A.!
Tazz: Co do A.P.A., jest to nowy Tag team w Versatille!
Shane: Do prawdy? Sk±d to wiesz?
Tazz: By³em przy podpisywaniu przez nich kontraktu. Mo¿e bêdziemy ¶wiadkami bitwy agencji ochroniarskich?
Cole: Mówisz o walce A.P.A vs. P.A.? To by mog³o byæ ciekawe!
Shane: Ciekawe to bêdzie to, co na to pó¼niej powie The Rock!
Cole: Przed nami Shawn Michaels vs. Drew McIntyre!

Shawn Michaels vs. Drew McIntyre Barefoot Thumbtack Match

Reklamy.

Po reklamach rozpoczyna siê klincz,  Arm bar od HBK, 2x Arm wrench, Drew pada na kolana. Parê elbowów w t± rêkê. HBK puszcza, ale zak³ada Figure 4. Po chwili Drew siê przewraca, przez co Shawn jest w submissionie. Po chwili puszcza i wstaje. Bierze pude³ko i wysypuje pinezki na ringu.  Podnosi HBK i mamy Body Slam! Podnosi przeciwnika i mamy G-Spot Driver! Nie, kontra na back body! Przypiêcie, 2count! Drewwstaje, ale dostaje Reverse Atomic Drop! I Body Slam! HBK wchodzi na naro¿nik i mamy Flying Elbow Drop!
Przy wstawaniu jego sygnaturowy Taut i przymierza siê do SCM. Ju¿ noga Shawna jest przy g³owie Drewa, ale ten j± ³apie, odpycha i Future Shock DDT na pinezki! Próba pinu, ale co to? Na ringu pojawia siê Triple H! Odci±ga Drewa i wykonuje seriê punchów. Irish wip skontrowany, próba back body dropu, ale facebuster!  W tym czasie kip-up Michaelsa i mamy Reverse Atomic Drop/ Spinebuster Combo! Drew powoli wstaje i mamy Sweet Chin Music/ Pedegree Combo! Przypiêcie 1…2…3!
S³ychaæ muzykê DX, a HHH i HBK ¶wiêtuj± wygran±.

Shane: Nie równy pojedynek dwóch low-carderów, ale jak dla mnie lepszy by³ Drew.
Cole: Zgodzê siê z tob±, ale dobrze, ¿e Degeneration X  wraca.
Tazz: Nie by³bym tego taki pewien. Zobaczmy co chce powiedzieæ Triple H.

Triple H: WE HAVE TWO WORDS FOR YA!
LeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEETS GONNA SUCK IT!!!!!!!!!!!!!
Jestem tu teraz aby wam powiedzieæ, ¿e powrót DX nie jest pewny!
Najpierw, na najbli¿szym Versatille obecny tu Shawn musi mnie pokonaæ. Tak, dobrze us³yszeli¶cie. Ale i tak zostaniemy przyjació³mi, nie wa¿ne kto wygra, prawda Shawn?
HBK: Masz absolutn± racjê, przyjacielu. Drew, nie pokona³ ciê ¿aden frendzel i jego kumpel, pokona³o ciê DEGENERATION X!
Drew(ledwo ¿ywy): Skoro tak, to po ME udowodnisz to w walce Strip Match ze mn±! Bez menagerów, bez Interference. Zgoda?
HBK: Udowodniê, ¿e z Triple H czy bez, i tak ciê pokonam! Bez urazy Hunter.

Tazz: No I mamy walkê po ME!
Cole: Zobaczymy co z tego wyniknie.
Shane: Ale przed nami walka Div!
Cole: Nie byle jaka, to jest Bra & Panties Match!

Reklamy.

Po reklamach Tori i Beth klinczuj±. Wynika z tego Suplex od Tori, nastêpnie Chin Lock. Chwila i mamy Irish wip od Beth, nastêpnie Running Clothesline. Próba zdjêcia koszulki Tori, ale ta od razu przerywa to kolanem w twarz. Spear od Tori i Fluing Elbow Drop. Próba zdjêcia butów, jeden zdjêty, drugi nie. Beth wstaje i mamy dropkick, Tori pada. Beth podnosi przeciwniczkê, Suplex i zdejmuje jej koszulkê! TAK! Ods³ania siê czarny stanik Tori! Ta wstaje, klincz wygrywa Tori, próba bodyslamu, nie udany, odbicie od lin i mamy Crossbody od Beth! Szykuje siê Glam Slam, ale Tori kontruje na Hair-pull snapmare. Kolejna zdjêta koszulka! Ods³oni³ nam siê niebieski stanik Beth! Beth wstaje i Tori-Plex! Drugi but zdjêty! Szykuje siê do zdjêcia spodni, ale Beth j± odpycha, Glam Slam! Oba buty zdjête! Obu zawodniczkom do zdjêcia zosta³y tylko spodnie!  Tori wstaje, zawodniczki mierz± siê wzrokiem. Obie odbijaj± siê od lin, próba clothesline od Beth, Tori unika i Superkick! Beth siê tylko obraca, ale Tori ³apie j± w Piledriver Cluth, nastêpnie Underhook i Pedegree? Co to ma znaczyæ? Tori zdejmuje spodnie przeciwniczce i unosi je w ge¶cie zwyciêstwa. S³ychaæ muzykê DX!  HHH i HBK wchodz± na ring!
HBK: Oto pe³en sk³ad DX!
Tori: Tak, dobrze my¶licie,  jestem oficjaln± cz³onkini± DX!
HHH: Razem zapanujemy nad IWF!
Nagle s³ychaæ theme T&T i to oni wbiegaj± na ring! Od razu Test robi Running Big Boot na HBK, nastêpnie Super Foot na HHH, a Tori ucieka z ringu.
B: Nie jeste¶cie najlepsi.
T: Jest co¶ lepszego od was.
B: Ale jeszcze na to nie czas.
T: Przekonacie siê pó¼niej.
T&T schodzi na BS.

Cole: Tajemnicza przemowa TT Champów.
Shane: Mo¿e na backstage co¶ siê dzieje?

Backstage
Idzie John Morrison, spotyka T&T schodz±cych z ringu.
J: Co tam, jak siê czujesz przed przegran± w Lumberjacku?
T: Wiesz, to nie ja przegram. To mi pomo¿e.
J: Jakie to?
B: Nie twoja sprawa.
T: Dowiesz siê pó¼niej. Tak zmasakrujê twoj± twarz Running Big Bootem, ¿e…
J: Wiesz co, jeste¶ ¿a³osny z tym Big Bootem. Starship Pain to jest co¶!
B: Starship Pain w porównaniu z tym to b³ahostka.
T: Ale przekonasz siê pó¼niej.
Rozchodz± siê ka¿dy do swojej szatni.

Dalej na BS widaæ Kamila Durczoka  () pytaj±cego o co¶ Jeffa Hardego, który jest kajdankami przypiêty do jakiego¶ rusztowania.
K: Mo¿na pytanko?
JH: Jasne, tylko szybko, bo chcê pomy¶leæ w samotno¶ci, a poza tym, nie powiniene¶ zabieraæ czasu nie¶miertelnemu.
K: Kiedy ciê odepn±?
JH: Tylko na ME, wiêc kto¶ mnie zast±pi na Lumberjacku.
K: Wiesz kto to bêdzie?
JH: Wiem, ale sami musicie zobaczyæ, ¶miertelnicy.
K: Jak siê czujesz przed swoj± walk±? Pierwszy w IWF Hangman’s Horror Match.
JH: To dla mnie ¿aden problem. Test i Morrison maj± szczê¶cie, ¿e nie bêdê lumberjakiem, bo ¿aden by nie móg³ walczyæ… Nie wa¿ne kto to wygra, to i tak zawi¶nie na smyczy.
K: Dziêkujê i mi³ego siedzenia na rusztowaniu.
JH: Jakbym mia³ wolne rêce to…

Tazz: Tym optymistycznym akcentem przechodzimy do segmentu Arm Wrestling.
Cole: Zawody miêdzy Abyssem, Kanem i Undertakerem.
Shane: Pierwsza walka jest miêdzy Abyssem, a Kanem, a kolejna miêdzy wygranym a Takerem. Jest stawka, kto przegra odchodzi do TAW.

Kane vs. Abyss Arm Wrestling.

Na ringu ustawiono stó³ i krzes³a, sêdzia stoi przy stole.
S³ychaæ theme Kane i po chwili siada przy stole, to samo Abyss.
Sêdzia mówi, ¿e nie wolno u¿ywaæ tak zwanych „³ych” i zwodów. To jest tylko próba si³y.
Kane uk³ada rêkê na stole, po chwili dopasowuje siê Abyss.
Gong.
Na razie wyrównane, przesuwa siê w stronê Abyss, tzn. na korzy¶æ Kane, Po chwili wraca do pionu. Widaæ, ¿e zawodnicy daj± z siebie wszystko. Przechyla siê teraz na niekorzy¶æ Kane, ale nag³a porcja si³y przygniata rêkê Abyss do sto³u i mamy gong. Wygra³ Kane.
Chwila odpoczynku, ³yk wody i s³ychaæ muzykê You’re gonna pay! To Undertaker jako American Badass! Wje¿d¿a na motocyklu i siada przy stole. Szykuje siê do zawodów.
Sêdzia przypomina zasady i s³ychaæ gong. D³ugie pionowe starcie, nagle rêka Undertakera przesuwa siê niebezpiecznie do blatu sto³u. Po chwili wraca do pionu, ale nie, idzie dalej, Kane nie daje rady. Zaraz znów pion. Po d³u¿szej chwili sêdzia ociera rêcznikiem czo³a braci, starcie trwa dalej. Nagle rêka Takera szybko zbli¿a siê do blatu, ale Taker u¿ywa ca³ej swej si³y i z wielk± prêdko¶ci± uderza rêk± Kane w blat. A¿ za du¿±, bo stó³ siê ³amie! Sêdzia og³asza zwyciêstwo Takera, który u¶ciska³ rêkê Kane, napi³ siê wody i schodzi z ringu.

Tazz: Wygrana Takera, czyli to on zostaje w Versatille.
Shane: Abyss odchodzi po krótkiej walce.
Cole: A Kane po d³ugiej, szkoda ¿e przegranej.
Shane : Za chwile walka w którym wyst±pi±
Tazz : Booker T vs Rob Van Dam vs CM Punk vs Cactus Jack w ....
Cole : W Strip on a Pole matchu!!
Tazz : Nie drzyj mi siê nad uchem.Zaraz dostaniesz!

Theme Booker'a T i on wchodzi do ringu.

Spiker: Panie i panowie do ringu wchodzi jeden z IWF Tag Team Champions-Booker T!

Theme Rob Van Dam'a i przy skandowaniu jego imienia wbiega do ringu.

Spiker: I nastêpny uczestnik tej walki-Rob Van Dam!!

Theme CM Punk'a i on wbiega do ringu

Spiker:Kolejny uczestnik-CM Punk

Theme Cactus Jack'a i on wbiega do ringu.

Spiker:Ostatni Uczestnik: "Hardcore Legend" Cactus Jack.

DING.....DING....

Cactus Jack wywala RVD z ringu.
Cactus i Punk atakuj± "Króla Booker'a".
Wykonuj± Double DDT,a potem Double Powerful Clothesline.
Booker le¿y, a teraz od zwarcia zaczynaj± Cactus i CM Punk.
CM Punk wykonuje Pepsi Plunge. Podnosi Booker'a i wykonuje Spinning Wheel Kick.
Ale RVD wraca i wykonuje Van Daminatator.  Wchodzi na naro¿nik i próbuje zdj±æ pasek ,ale Cactus spycha go z naro¿nika na stó³
komentatorski.

M.C : Ku**a kawe mi wyla³!
Tazz :Nie drzyj siê pe**le!

Booker wstaje i wykonuje Cactus'owi superkick ,a potem Huston Hangover.
Wychodzi z ringu i wykonuje RVD Book-End na stó³ komentatorski!

M.C : Moja kawa!
Tazz uderzy³ Michaela.
Tazz: Mówi³em zamknij siê, a ty swoje!

Booker wraca do ringu i wykonuje Book-End Punkowi!!
Cactus wykonuje swój Clothesline Booker'owi. Wchodzi na naro¿nik, jest blisko!
Test wbiega do ringu i Big Boot'em zwala Cactus'a z naro¿nika.
Booker i Test wykonuj± razem Super Foot'a! Nastêpnie wykonuj±
Booking Driver! Booker wchodzi na naro¿nik i zdejmuje przedmiot!

DING....DING

Theme T&T

Spiker: Wygrywa-Booker T!!

T: Dobra teraz czas na Big Foot Tournament!!!
Wybiorê jedn± osobê!

Michael w tym czasie wstaje

T: Michael zg³osi³e¶ siê!! Proszê wchod¼!
Cole : Nie, nie chcê!

Tazz wrzuca Michaela do ringu.
Michael ustawia siê w naro¿niku....

DING....DING

Michaels niechc±co podbiega i .....
mamy Running Big Boot!!

DING....DING

T:Oj Michael przegra³ ...... Dam mu p³ytê DVD z filmem "This is a Test"
B: Przygotujcie siê na to, bo ju¿ jest blisko!
Theme T&T
Test i Booker wychodz± z ringu

Tazz: Michael dosta³ za swoje!
Shane: Zaczekaj, przyniosê go tu.
Po chwili.
Shane: ¯yjesz?
Tazz: Mam nadziejê ¿e nie.
Cole(zasapany): ¯yjê, ale ledwo.
Tazz: Kur**!
Shane: Przed nami walka Special Referee TLC Match Matt vs. Jeff, sêdzia The Rock.

S³ychaæ theme Matta, ale nikt nie wychodzi. To samo z Jeffem.

Tazz: Przecie¿ oni zostali zatrzymani przez P.A.!
Cole: To teraz mamy walkê Canadian Lumberjack!
Shane: Test vs. John Morrison.
Tazz: Na razie znani Luberjacks: Shawn Michaels i Booker T.
Shane: Ale JH mówi³, ¿e kto¶ go zast±pi.
Cole: Przejd¼my do walki!

Reklamy.

Po reklamach ko³o ringu stoi ju¿ Shawn Michaels z Triple H, co nie by³o trudne do odgadniêcia. S³ychaæ This is a Test! I na ring idzie T&T. Ustawiaj± siê ko³o ringu. Po chwili s³ychaæ theme A.P.A. i oni do³±czaj± do Lumberjacks! Po chwili jeszcze s³ychaæ YOU SMELL WHAT THE ROCK IS COOKING? I The  People’s Champ do³±cza do Lumberjacks. Widaæ na jego kolanie wspomagacz taki jak mia³ SCSA. Sêdzia daje pasek ka¿demu oprócz Testowi.

S³ychaæ theme Johna Morrisona i po chili stoi w ringu. Test odchodzi od Bookera i wchodzi na ring.
Gong!
Klasyczne starcie, wygrywa Test i Irish wip, clothesline, legdrop. Bow ‘n’ Arrow, przerwane, kolejny klincz. Tym razem wygra³ Morrison, który chce zrobiæ Suplex, udaje mu siê to. Odbicie od górnej liny i Moonsault. Wskakuje znów na liny i próba slingshot Elbow Dropu, ale Test siê odsuwa. Wstaje i zasypuje Johna seriê angry stompów. Irish wip i Back body za ring. Tam dopada go APA. DX chce ich odci±gn±æ, ale wynika z tego bójka The Rock i Booker T vs. DX. APA ok³ada Johna paskami, które strzelaj± jak na II wojnie ¶wiatowej, po chwili wrzucaj± go do ringu. Widaæ czerwone odbicia pasków na plecach i brzuchu Johna. Test podnosi Johna, który kontuje jego ataki i robi Spinning Heel Kick. Próba pinu, 2count. John teraz dominuje robi±c ataki takie jak, punche, kicki, stompy. Irish Wip, próba clotheslineu, ale Running Big Boot!  Przypiêcie, 2count! Test jest zdziwiony, ale próbuje zrobiæ Bodyslam za ring. Kontra i Test l±duje za ringiem! Ale co to? Z publiczno¶ci wyskakuje Rey Mysterio i Hulk Hogan! Z paskami! Zaczynaj± ok³adaæ Testa, podczas gdy DX powstrzymuje resztê przed atakiem na Reya i Hulkstera. Test nagle wstaje, do³±cza do niego Booker i robi± Super Foot na Hoganie, nastêpnie Test of End na Reyu! Test w¶lizguje siê do ringu i klinczuje z Johnem. Arm Wrench i Kick od Johna, szykuje siê Flying Chuck i tak! Nastêpnie Starship Pane i pin 1…2… 2count! John nie wierzy i wyrzuca Testa Clotheslinem z ringu. Nikt go nie atakuje, gdy¿ Rey i Hogan le¿± znokautowani na ziemi, a DX zosta³o pokonane przez The Rocka i Bookera. Triple H wstaje, ale dostaje Rock Bootom po³±czone z Book-End! Test wstaje, bierze krzes³o i wchodzi na ring. Chce nim uderzyæ Johna, ale kontra na STO Backbreaker, a nastêpnie Neckbreaker! 2count, John ustawia Testa pod Running Knee Smash, ale Test siê odsuwa, ³apie Johna w samoan Clutch i mamy Cutter! Kolejny 2count! Kolejna próba pinu, ale znowu nic! Test czeka a¿ JoMo wstanie, Pumhandle Slam! Nie, John wykonuje Reverse DDT, Starship Pain, ale The Rock i inni wchodz± na ring, Sêdzia przerywa walkê! Rey i Hogan siê do³±czaj±! Rozpoczyna siê szarpanina. Po chwili The Rock ³apie Mikro i mówi:
W takim razie jako ME odbêdzie siê walka 5men vs. 5men. Normal Tag!
The Rock, T&T i A.P.A vs. DX, Rey & Hogan i John Morrison!
DQ obowi±zuje, walka typu Elimination. Natomiast Hangman’s Horror Match odbêdzie siê za tydzieñ pomiêdzy Testem a Morrisonem. Jeff Hardy zmierzy siê z Mattem Hardym w TLC matchu.

Tazz: Robi siê ciekawie!
Shane: 10 men Elimination Tag Team Match’up!
Cole: Na ale najpierw BS!

Backstage.
T&T uwalnia Jeffa i Matta.
Jeff: W koñcu, zaraz mam walkê z tym oto braciszkiem.
T: Zmiana planów. To nast±pi szybciej, ni¿ my¶leli¶my.
J: To? Ju¿? W walce?
B: Tak, ale chod¼, zaraz siê zacznie, trzeba siê przygotowaæ.

Tazz: W zmienionym ME siê przekonamy, o co chodzi z Tym!
Cole: To przejd¼my do walki!
Shane: No jestem ciekaw, co to jest.

10 Men Elimination Tag Team

S³ychaæ kolejno tremy DX, Rey & Hogan i Johna Morrisona.
Przez d³u¿sz± chwilê nic nie s³ychaæ, ale rozlega siê g³os mówi±cy:
Do tego pozosta³o:
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1.
S³ychaæ Do You Know zespo³u Killradio a na Titantronie wy¶wietla siê bia³a kropka. Zaczyna rosn±æ i okazuje siê ¿e to napis Nation of Domination.
Po chwili na rampie pojawia siê APA. Pokazuje gest, ¿e mo¿na i¶æ. Pojawia siê The Rock, Jeff Hardy i T&T. Wszyscy siê odwracaj± plecami, a na koszlce ka¿dy ma napis Nation of Domination!
To jest to! To Nation jest Tym! Na titantronie wy¶wietla siê filmik ukazuj±cy podpisywanie ka¿dego zawodnika z Nation kontraktu z IWF. Id± w stronê ringu, wszyscy oprócz APA wchodz± na naro¿niki. Ka¿dy wykonuje swoje sygnaturowe taunty, The Rock bierze Mikro i mówi:
- Oto przed wami stoi w nowym sk³adzie stare Nation of Domination! The Rock, Jeff Hardy, mistrzowie Tag Team, Booker T i Test, a tak¿e nasza ochrona, A.P.A.! The Rock, jako lider, zgodzi³ siê na walkê, któr± dzi¶ mu proponowano, ale tylko dla tego, ¿e tak z³o¿y³y siê sprawy w walce Testa z Morrisonem. A zgodzi³em siê ¿ebu udowodniæ, ¿e Nation of Domination jest najlepsz± stajni± w historii!

Gong i w ringu zostaje Faarooq i Triple H.
Rozpoczyna siê klincz, który wygrywa Faarooq i Irish Wip, nastepnie Short Arm Clothesline. Podnosi Triple H i robi Body Slam, podnosi znów, zmiana z Bradshawem i Double Suplex. Seria punchy od Johna, Triple H pada w naro¿niku, a Bradshaw wbija go w naro¿nik. Po chwili Suplex i przypiêcie, nieudane. Zmiana z Bookerem, który od razu robi kopniêcie z pó³obrotu,  Andory stopy, Booker Knee Drop. Wchodzi na naro¿nik i Huston Hang-over! Przypiêcie, nie udane. Chin Lock, po chwili kontra na Irish wip, ale Booker robi swój Claf Kick z biegu i zmienia siê z Bradshawem. Bradshaw robi parê kicków w le¿±cego, ten wstaje i JBL robi Last Call! Przypina, nie udaje siê. Irish Wip, próba Back Dropu, ale Face Buster! Irish wip od Triple H, próba Spinebusteru, ale Clothesline From Hell! Przypiêcie, pierwszy wyeliminowany! Na ring wpada HBK, Reverse Atomic Drop, a nawet dwa, Flying Forearm Smash, Kip-up. Wchodzi na naro¿nik i Flying Elbow Drop! Szykuje siê SCM i tak! Albo Nie! Kontra na Electric Chair! Zmiana z Faarooq, który od razu zasypuje HBK seri± stompówi i kicków. Shawn wstaje i dostaje Belly to Belly Suplex. Przypiêcie, 2 count, zmiana z The Rockiem, co spotyka siê z aplauzem fanów. Rock wchodzi, wykonuje People’s Punche, Irish Wip, Spine Buster, staje nad przeciwnikiem. Szykuje siê The Most Electrifying Move In Sports Entertainment, The People’s Elbow! Zdejmuje frotkê, dwa odbicia od lin, Theatrics, I tak! Feint Leg Drop Transformed To The Elbow Drop! Po prostu People’s Elbow! The Rock odwraca siê i tautuje, ale HBK robi Kip Up I arm Wrench, kontra na to samo, znowu kontra na Wrench, w koñcu Arm Wrench od The Rocka I Rockbottom! Przypiêcie: 1…2…3! Na ring wchodzi Hogan, od razu mierz± siê wzrokiem z Rockiem, przypomnijmy ich ostatni± walkê na No Mercy w WWE. Seria People’s Punchów, Irish wip do naro¿nika i zmiana z Jeffem Hardym. Podwójny Suplex i Rock wychodzi z ringu. Jeff robi leg drop, leg strech z wyrzutem. Hogan wstaje i dostaje Leg Sweep. Irish wip do naro¿nika, Hogan Siada i Turnbuckle Dropkick! Hogan robi swój kip up, ale od razu dostaje springboard moonsault od Jeffa. Jeff wchodzi jeszcze na naro¿nik i 450 splash! 1…2…3! Jeff doskakuje do swojego naro¿nika i zmiana z JBL. Biegnie na niego Rey, ale Clothesline From Hell! Zmiana z  Testem! W koñcu! Test wchodzi, Leg Drop, Podnosi Reya, rzuca nim o naro¿nik, wgniata w niego clotheslinem, robi Superplex. Przypiêcie, to za ma³o dla Reya, bo wybija na 2. Rey wstaje, kontruje Irish Wip, próba springboard Planchy, Test siê odsuwa. Rey l±duje na nogach i dostaje Running Big Boot! Przypiêcie, 1…2…3! Test vs. John Morrison. Kto to wygra? Klincz, John wykonuje Irish wip i Spinning Heel Kick. Dancing Leg Drop i przypiecie. 2count, ale widaæ, ¿e impast tego ciosu odbi³ siê na sile Testa. Obaj wstaj±, John robi Suplex, szykuje siê Running Knee Smash i tak! Trafia! Pin. 1…2… Test wybija! To niewiarygodne! Wstaje, John próbuje Arm Wrench Kicku, ale Test kontruje i wykonuje Arm Wrench Clothesline! Pada na matê i na 9 zmienia siê z JBL. Gdy Morrison wstaje ten robi Bradshaw Bomb! Nastêpnie zmiana z Faarooq i on robi Daminator, zmiana z Bookerem T. Ten Robi Book-End/Rockbottom Combination i zmiana z Jeffem Hardym który koñczy to przez Swanton Bomb zmienia siê z Testem, który odlicza Morrison do trzech.

The Nation of Domination schodzi przy swoim theme z ringu.

Tazz: Super ME w wykonaniu gwiazd Versatille, jednej TAW I jednej Monday Nitro!
Shane: Czekamy na wiêcej takich walk.
Cole: Nation pokazuje, ¿e jest silne.
Shane: Ale za tydzieñ zobaczymy ich jeszcze raz! Do tego czasu ¿egna siê:
Tazz, Shane O’Mac i Michael Cole.

Yo dawg, I heard you like cars so we put a car in your car so you can drive while you drive!
Wyniki PPV 0/0/0
Tygodniówki 0/0/0

#2 2011-01-19 17:47:29

Dynioslaw

Administrator

17166211
Punktów :   

Re: Versatille z Hardcorem :D 19.01.11

Ciekawe walki, BS, reklamy, ciekawa walka 5 vs. 5, która mnie zachwyci³a. Komentatorów nie zabrak³o, mam kolejn± wygran± do kolekcji. Za ca³okszta³t dajê 10/10. Mam nadzieje ¿e kolejne tygodniówki, bêd± takie same jak ta.(The NAtion of Domination rz±dzi!)

Wrestler: Jeff Hardy Wygrane: PPV: 2/1/1 Tygodniówki: 9/0/3 House Show 3/0/0
Wrestler: Aj Styles Wygrane: PPV: 0/0/0 Tygodniówki: 0/0/0 House Show 0/0/0

#3 2011-01-20 08:48:24

sh00ter

U¿ytkownik

Punktów :   

Dobrze napisane walki, ciekawy BS, no i ¶wietny Main Event. Nie mam nic do zarzucenia. No i jeszcze genialni komentatorzy. 10/10

Wrestler: "The Phenomenal" AJ Styles
                                                                                         PPV: 0/0/0
                                                                                   Tygodniówki: 0/0/0
                                                                                    House Show 0/0/0

#4 2011-01-21 12:10:20

Test

Sta³y u¿ytkownik

SkÄ…d: Choszczno
Punktów :   

Bardzo dobra gala.Jestem pod wra¿eniem.Nawet nie wiedzia³em ,¿e tak ¶wietnie siê skoñczzy.
Gala 10/10

#5 2011-01-21 14:32:51

lahire12

Sta³y u¿ytkownik

SkÄ…d: Pisz
Punktów :   -2 

¦wietnie napisana gala.Jestem zachwycony moim wynikiem z walki. Ocena 6/6.

Stopka forum

RSS