#1 2011-01-14 20:07:37

Edge

TAW General Manager

16217684
SkÄ…d: Wolsztyn
Punktów :   

TAW Saturday Night Heat 15/01/2011

http://img27.imageshack.us/img27/7034/logoasj.png

Na hali wybuchaj± fajerwerki i rozlega siê theme Staurday Night Heat: Rev Theory "Open your eyes"

J.R. Na kolejnym Heat w San Francisco witaj± was.
M.S. Matt Striker.
J.R. i Jim Ross.
M.S. Jeste¶my tu¿ po gali PPV Evolution. Pierwszym IC Championem zosta³ Chris Jericho.
J.R. Tak, a widocznie dobrze zapowiadaj±cy siê powrót E&C siê rozpad³ bardzo szybko.
M.S. Edge mia³ wyra¼ne wyrzuty za ten lot z drabiny.
J.R. Do tego jest to wa¿ny dzieñ dla ca³ego rosteru.
M.S. Edge postanowi³ siê o¿eniæ.
J.R. Nikogo nie dziwi to, ¿e wybra³ sobie Litê.
M.S. Zanim to nast±pi, kilka walk. Pierwsza to No Holds Barret Match, John Cena zmierzy siê z Kurtem Anglem. Oddajmy g³os konfenansjerce.

Lilian Garcia: Przed nami walka No Hold Barret Match. W drodze na ring John Cena!~

John Cena wchodzi z Melin± na arenê przy swoim themie.

Lilian Garcia: Teraz w drodze na ring jego przeciwnik, Kurt Angle!

Kurt Angle wchodzi na ring.

No Hold Barret Match: John Cena(w/Melina) vs Kurt Angle.

Starcie rozpoczyna siê klinczem, po którym John spycha rywala do naro¿nika i silne kopniêcie w brzuch. Wykonuje Suplex i schodzi z ringu po krzes³o. Silny chairshot w twarz, a Kurt pada na matê. John wyprowadza ca³± seriê ciosów w plecy i patrzy an rywala. Podnosi go i Back Suplex na krzes³o. Pokazuje, ¿e to on teraz bêdzie dominowa³ nad swoim rywalem. Wbija rywala w naro¿nik z ca³± si³±.

J.R. To wygl±da teraz bardziej jak pastwienie siê nad rywalem.

Cena schodzi ponownie z ringu i demoluje stó³ komentatorski i przeci±ga schody ko³o niego. Bierze obola³ego rywala ¶ci±ga z ringu i wynosi pod AA. Wchodzi na schody i wykonuje swoj± firmow± akcjê na stó³ komentatorski. Podnosi niemal¿e znokautowanego rywala i wbija go w barierki. Bierze krzes³o i blokuje nogê rywala przy pomocy krzes³a i wbija je z ogromn± si³a w pod³ogê. Sêdzia chce sprawdziæ stan Kurta, ale Cena go odpycha i dopada do rywala. Grounded Pound, wyci±ga spod ringu dwa stó³y i rozk³ada je obok siebie. Próbuje wykonaæ Suplex, ale Kurt blokuje i BAck Suplex w kontrze. Obydwoje le¿± na macie, ale John pierwszy siê podrywa i demoluje barierki. Zostawia sam± metalowa konstrukcje i wbija twarz± rywala w nie.

M.S. Widaæ absolutn± dominacjê Johna. Nie wiadomo ile Kurt jeszcze wytrzyma.

John patrzy na sto³y. Wyniesienie i kolejne AA na dwa sto³y...

Rozlega siê Coming Home i na arenie pojawia siê Edge, General Manager TAW.

Edge: Skoro teraz na razie na koncie s± trzy sto³y to mo¿e zmienimy odrobinê zasady. Niech bêdzie to Tables Match i do tego Z³amanie sto³u bêdzie liczyæ siê wszêdzie. Tak, to dobra decyzja. Walczcie dalej.

John patrzy siê w stronê odchodz±cego Edge'a, ale wyk³ada spod ringu i rozk³ada je przy rampie. Melina donosi jeszcze trzeci i rozk³adaj± je przy sobie. John wraca po Kurta, przeci±ga go pod rampê i wynosi pod Attidute Adjustment. Wykonuje akcjê z rampy! Sêdzia oznajmia, ¿e zwyciêzc± jest John Cena.

J.R. Bardzo jednostronny pojedynek.
M.S. To wydanie Johna jest nieco przera¿aj±ce. Pastwi³ siê nad swoim rywalem.
J.R. Tak, Matt... John zapina jeszcze STF na Kurcie. Sêdzia wzywa pomoc medyczn±, a sam próbuje odci±gn±æ Cenê. Jednak sam puszcza, a lekarze wynosz± Kurta na noszach.

Backstage: Edge szykuje siê do ¶lubu, gdy podchodzi do niego Chris

Chris: Edge, Rey ciebie zaatakowa³, a ty sobie z tego nic nie robisz.
Edge: Chris, mam ciekawy pomys³ na rozwi±zanie tego problemu. Widzia³e¶ walkê Johna?
Chris: Tak, ale co z tego.
Edge: Nie wiem, czy by¶ chcia³ tego ma³ego nauczyæ szacunku.
Chris: Edge, chêtnie bym to zrobi³, ale da³e¶ mi inne zajêcie na dzisiaj. Mam byæ przecie¿ twoim ¶wiadkiem.
Edge: Tak, ale postawimy mu sprawê jasno.
Chris: Dasz mu kolejny title shot?
Edge: To bedzie ostatni i decyduj±cy. Po nim nie bêdzie ¿adnych rewan¿y. Mam ju¿ wybran± stypulacjê i warunki walki.
Chris: Kiedy to og³osisz?
Edge: Po tej walce.

Ring

J.R. Czy¿by ostatnia szansa dla Rey'a?
M.S. Na to wygl±da. Edge sam wybiera warunki oraz stypulacjê.
J.R. O tym dowiemy siê ju¿ za moment.
M.S. Nie moment tylko po tej walce Jim.
J.R. Tym razem normalne starcie, Randy Orton kontra Brock Lesnar.

Lilian Garcia: Przed nami walka na zasadach One Fall. W drodze na ring Randy Orton!

Randy wchodzi wolnym krokiem na arenê i w naro¿niku wita siê z fanami.

Lilian Garcia: Teraz w drodze na ring jego przeciwnik, Brock Lesnar!

Brock wchodzi na arenê i szykuje siê do walki.

Normal Match: Randy Orton vs Brock Lesnar.

Starcie rozpoczyna siê klinczem, po którym Brock zapina Headlock, ale przy linach Rey kontruje to na Irish Whip i wyprowadza clothesline. Bardzo szybko dopada do rywala i Ground and Pound. Sêdzia odci±ga Randy'ego, ale przez to natrafia na clothesline. Podnosi Ortona i szybki Suplex. Wbija go w naro¿nik, ale atak w biegu skontrowany na kopniêcie. RAndy chce wyj¶æ z kontr±, ale Brock go blokuje i wyrzuca z ringu. Próba uderzenia nim o schody, ale Randy blokuje i sam wykonuje ta akcjê. POddusza go i wchodzi na ring. Brock obola³y ustawia siê na krawêdzi, a Randy szybko go przeci±ga na ¶rodkowej linie i Hangman DDT. Randy pokazuje, ¿e szykuje siê do RKO. Próba koncz±cej akcji, ale Brock go odci±ga i clothesline. Brock wykonuje Irish Whip i Spinebuster. Zachodzi wstaj±cego rywala od ty³u i German Suplex. Szykuje siê do F5, ale Randy ze¶lizguje siê z r±k i Backbreaker. Orton ponownie szykuje siê do RKO. Brock podnosi siê i RKO! 1...2...3, jednak sêdzia ka¿e dalej walczyæ, bo Brock mia³ nogê na linach. Randy siê k³óci z sêdzi±, a Brock chwilê podnosi siê i upada. Randy staje przy naro¿niku. Rozpêd, ale Punt KIck chybiony. Brock podrywa siê, ale ponowne RKO i pinfall.

J.R. Randy wygrywa, ale w prawie czysty sposób.
M.S. Jak prawie? Przecie¿ nie u¿ywa³ niedozwolonych przedmiotów.
J.R. Ale to podduszanie.
M.S. Czepiasz siê szczegó³ów.

BAckstage- Lita szykuje siê do ¶lubu, gdy przychodzi Maria.

Maria: Chcia³a¶ co¶ ode mnie?
Lita: TAk, Christian nie kontaktuje siê z nami od Evolution.
Maria: Jest w¶ciek³y na Edge'a o te jego pretensje.
Lita: Edge czasami taki jest, ¿e zwala winê na innych. Musieli¶my zmieniæ ¶wiadka dla Edge'a, a ty bêdziesz nadal moim?
Maria: TAk, bêdê.
Lita: Dziêkujê.

Ring - na arenie rozlega siê "Coming Home" i w drodze na ring General Manager TAW, Edge. Wchodzi do ringu i bierze mikrofon.

Edge: Rey, uwa¿asz siê za fajnego, bo napad³e¶ na mnie w mojej szatni, zdemolowa³e¶ j± razem z twoim przydupasem Hoganem. Jednak ja jestem na tyle dobry, ¿e dam ci ostatniego title shota. Po nim  nie bêdzie ¿adnych rewan¿ów dla ciebie, je¶li przegrasz, Aby¶ nie mówi³, ¿e nic nie wiedzia³e¶, to na titantronie pojawi siê wszystko.

Na titantronie pojawia siê napis:

TAW Road to Glory: Edge vs Rey Mysterio - "I quit" match.

Warunki

- Rey nie mo¿e zaatakowaæ Edge'a a¿ do czasu walki.
- Hogan nie ma prawa zaatakowaæ Edge'a wogóle.
- Je¶li którykolwiek z podanych wreslterów z³amie warunek jest wydalony i nie mo¿e siê pojawiæ w IWF.
- W walce bierze udzia³ dwóch wreslterów.
- ¯aden manager nie bêdzie siê zbli¿a³ do areny zmagañ.
- Starcie trwa do wypowiedzenia s³ów "I quit"
- Wygrany bierze pas IWF Heavyweight Championship.

Edge: Rey, widzisz jakie to proste. MAsz kolejny title shot. Na gali PPV we wtorek bêdziesz mia³ szansê zdobycia pasa mistrza wagi ciê¿kiej. Pewnie zapytasz, dlaczego "I quit" match? Cena powiedzia³ kiedy¶, ¿e mistrz nie mo¿e siê poddawaæ. Tak wiêc, je¶li wypowiesz te s³owa, to oznacza, ¿e nie mo¿esz mieæ tego tytu³u. Wiêc przygotuj siê do walki i przestrzegaj przepisów, bo inaczej po¿egnasz siê z tym ringiem. Ja akurat nie bêdê musia³ ciebie atakowaæ.

Edge chce wyj¶æ z ringu, ale rozlega siê nowy theme Rey'a i on w pojawia sie na arenie.

Rey: Edge, a ty my¶lisz, ¿e jeste¶ fajny?
Edge: Nie wiem, o co ci chodzi.
Rey: O t± walkê.
Edge: Chyba ci wyt³umaczy³em dlaczego.
Rey: OD razu da³e¶, ¿e nikt nie mo¿e siê pojawiæ.
Edge: Rey, ciesz siê, ¿e to  nie Empty Arena match. ¯e bêdziesz mia³ wsparcie tych wszystkich ludzi, ale ja wiem, o co ci chodzi. Nie mo¿esz na mnie nas³aæ twojego przydupasa Hogana, o to ci chodzi. Jednak to ci siê nie uda, bo jeden atak twój albo jego i siê ¿egnacie z federacj±.
Rey: A jak± ja mam gwarancjê, ¿e mnie nie zaatakujesz.
Edge(ironicznie): S³owo harcerza. JA nie musze ciebie atakowaæ, aby wygraæ. Jedno jest pewne - we wtorek siê spotkamy w tym ringu i tob± pozamiatam ring, ale dzisiaj...
Rey: Co?
Edge: Zastanawiam siê nad walk± dla ciebie i stypulacj±. Tradycyjna odpada, bo mnie nudzi.
Rey: Przeginasz Edge.
Edge: Tak samo jak ty. Powinienem ci daæ rachunek za wszystko co mi zniszczyli¶cie w wyposa¿eniu szatni i za leczenie ochroniarzy. Równie dobrze powinienem ciebie wywaliæ za to z mojego rosteru, ale nie wiem czy The Rock ciebie by chcia³ widzieæ u siebie. Wiem, to bêdzie Last Man Standing MAtch, a sêdzi± specjalnym Chris Jericho.
Rey: To jest ju¿ od pocz±tku ustawione. Chris na pewno nie bêdzie...

"Break the Walls down" - w dordze na ring w garniturze i z pasem Chris Jericho.

Chris: Jaki nie bêdzie Chris, ty hipokryto?! Edge, wiem, ¿e to inaczej zaplanowa³e¶, ale ja te¿ chcê mieæ czas. A co do sêdziowania, nie ci±gnie mnie do tego. Równie dobrze bym móg³ sam z nim walczyæ, ale umawiali¶my siê inaczej.
Edge: Mam dla ciebie inne zadanie na dzisiaj. Dobra, Christian...

Nagle dzwoni telefon do Edge'a. Odbiera.

Edge: Tak, jak to nie przyjedziesz? Co to ma znaczyæ? Od dawna wiedzia³e¶, ¿e masz na dzisiaj walkê. Co, mam na poczekaniu wymy¶laæ kolejnego rywala? Co kombinujesz? Nie interesuje mnie to, ¿e masz inne sprawy na g³owie. Za tydzieñ odwdziêczê ci siê za to.

Edge wygl±da na mocno zdenerwowanego i odwraca siê w stronê publiczno¶ci.

Edge: Jak widzicie, Christian ola³ dzisiaj wszystkich. Jako¶ od czasu Evolution siê nie pojawi³.
Chris: Edge, Christian jak Christian, olewa wszystko. Ma nas gdzie¶ od czasu, jak siê zbratali¶my. Teraz bêdzie lepiej, jak siê do koñca przygotujesz, a resztê zostawisz mnie.
Edge: Dobrze, tylko miej odrobinê lito¶ci dla Rey'a.
Chris: Nie ma sprawy.

Edge wychodzi z areny, a Chris zabiera g³os.

Chris: Zanim podam jego rywala, odrobinê s³ów odno¶nie Evolution. JAk ka¿dy z was, hipokrytó na widowni widzia³, to ja Chris Jericho zosta³em IC Championem.  Nie obawiam siê ¿adnego pseud-rywala, bo to ja jestem najlepszy na ¶wiecie w ty co robiê. Najmniej Testa. Chwali siê, ¿e ma walizkê Money in The Bank, ale ja ju¿ mu mówi³em, ¿e t± walizkê mo¿e sobie wsadziæ w d... i ni± pomerdaæ. W trakcie Evolution Edge pok³óci³ siê z Christianem. Ja uwa¿am, ¿e mia³ racjê. Zarówno on jak i ja mamy ju¿ du¿e do¶wiadczenie, ale obydwoje posiadamy pasy indywidualnia, a to pokazuje, ¿e bêdziemy najbardziej dominuj±c± grup± w IWF. Co wy tam mówicie, paso¿yty? Aha, Booker T i Test. PSeudo-mistrzowie tag-team. Ju¿ nas siê boj± i wybieraj± nam rywali. Co my¶licie o DX? (publiczno¶æ szaleje) Rozczarujê was, nie s³ysza³em, aby tutaj istnieli. A Rey i Hogan. Totalna parodia. Hogan powinien ju¿ odej¶æ na emeryturê, a nie pojawiaæ siê w ringu. Rey startuje do pasa WHC, nie maj±c odpowiedniej wagi. Skoro Christiana nie ma, to Rey, bêdziesz mia³ szansê pokazaæ, ¿e mo¿esz konkurowaæ do wagi ciê¿kiej. Twoim przeciwnikiem bêdzie Sheamus!

"Written in my face" - Sheamus w drodze na ring!

Chris zadowolony z siebie wychodzi z ringu

Last Man Standing Match: Sheamus vs Rey Mysterio

Rey unika staræ si³owych i wyprowadza pojedyncze ciosy. Sheamus go chwyta, Irish Whip i potê¿ny clothesline. Podnosi rywala i bardzo silne wbicie w naro¿nik. Rey odczuwa mocno te ataki i próbuje wstaæ za pomoc± lin, ale Sheamus momentalnie dopada do rywala i Angry Stompy. Sheamus podnosi rywala, Irish Whip, ale próba Back Body Dropu skontrowana na kopniêcie. Rey odbija siê od lin i momentalnie Hurricanrana. Sheamus wstaje i Irish Hammer. Sheamus nie przerywa ataku i Irish Curse. Rrey odczuwa mocno wszystkie akcje, ale Sheamus nie zwalnia tempa i szykuje sie do Brogue Kick. Rozpêd i chybia, a Rey wykonuje Dropkick od ty³u w naro¿nik i schodzi z ringu po krzes³o. Uderza krzes³em Sheamusa, ale drugi chairshot chybiony i Sheamus wychodzi z Brogue Kick. Pokazuje sêdziemu, aby liczy³, ale 7 count. Rey wstaje zamroczony, ale kontruje atak na Scissor Kick. Sheamus wstaje i Hurricanrana, ustawia rywala na linach i 619! Sheamus jest odliczany, ale wstaje po doliczeniu do 4. Sheamus chce przej¶æ do ofensywy, ale chairshot w twarz! Sheamus krwawi powoli, a Rey dok³ada Splash z lin, ale liczenie przerwane po 6. Rey chce wyj¶æ z kolejn± akcj±, ale Backbreaker! Sheamus demoluje stó³ komentatorski, ale Rey zachodzi go od ty³u i Hurricanrana. Sheamus le¿y na pod³odze, a Rey idzie wokó³ ringu i szuka jakiego¶ przedmiotu. Sheamus wstaje i go dogania, ale Rey wyci±ga m³ot i silny cios w brzuch. Bierze dodatkowo krzes³o i ok³ada nogi rywala. Sêdzia odci±ga go i zaczyna wyliczanie. 1...2...3...4...5...6...7...8 Sheamus stara siê podnie¶æ, ale ból jest nie do wytrzymania 9...10!

J.R. Bardzo dobra walka.
M.S. Zgadza siê i sprytem...
J.R. i sadyzmem wygrywa Rey.
M.S. Nie przesadzaj Jim. Rey pokazuje, ¿e mo¿e byæ w stanie wygraæ z Edge'm na Road to Glory.
J.R. Po przerwach kulminacja TAW. ¦lub.

Reklamy

Po reklamach widaæ ¶mietankê towarzysk± na ringu, który zosta³ wy¶cie³any czerwonym materia³em.  The Rock i Debra, IWFrestle i Ashley Massaro, John Cena i Melina, Brock Lesnar i Beth Phoenix. Jako ochrona przed ringiem stoi Cactus Jack i RVD. Oczywi¶cie wszyscy w garniturach . Po chwili s³ychaæ Coming Home i na ring zmierza para, na razie narzeczonych, Edge i Lita. Zaraz za nimi id± ¶wiadkowie, Chris Jericho i Maria. Wchodz± na ring, który jest bez linek, ustawiaj± siê i zaczyna siê ceremonia. Klasyczne pierdó³ki, trochê przyrzeczeñ. W koñcu najwa¿niejsza czê¶æ:
IWF: Czy bierzesz sobie tego obecnego tu Edga jako mê¿a?
Lita: Tak, biorê.
IWF: Czy bierzesz sobie obecn± tu Litê za ¿onê?
Edge: Oczywi¶cie, ¿e biorê.
IWF: Czy jest kto¶ na Sali, kto jest przeciwko temu zwi±zkowi?
??: Ja jestem!
??2: I ja!
Okazuje siê, ¿e na rampie stoi Rey Mysterio I Hogan, a tak¿e Randy Orton i Christian!
Rey: Ja mam du¿o przeciwko. Miêdzy innymi mia³em zakaz wstêpu na  ¶lub, co dla mnie jest zniewag±.
Orton: Lita, nie daj siê tak opie…liæ tak temu frajerowi.
Edge: Od czego tu jest ochrona?
Cactus i RVD ruszaj± na nich, ale grupa Invaderów jest liczebniejsza i zaraz ochrona pada na ziemiê. S³ychaæ This is a Test i na Pomoc ochronie przybiega T&T! Po chwili Randy dostaje Scissors Kick,  Christian dostaje Running Big Boota, Rey dostaje Mandible Claw, a Hogan dostaje RVD Enzuigiri! Po chwili Invadersi zostaj± zniesieni z rampy, a ¶lub trwa dalej.
IWF: W takim razie og³aszam was mê¿em i ¿on±! Edge, mo¿esz poca³owaæ pannê m³od±, ale…
Rock: Know Your Role And Shut Your Mouth! Daj im siê po prostu poca³owaæ!
IWF: No dobra.
D³ugi i namiêtny Francuzki Poca³unek. Koniec. Strzela sampan, to Brock go otworzy³. Po chwili s³ychaæ jak±¶ fajn± nutê, ka¿dy stoi z kieliszkiem szmpana, rozpoczyna siê impreza.
Z ringu schodz± wszyscy, nie licz±c tañcz±cych. Pierwsz tañczy m³oda para, po chwili dochodzi The Rock z Debr±. Jeszcze IWF i Ashley, John i Melina i Chris z Mari±. Po chwili grzecznej zabawy The Rock mówi:
- Koniec grzecznej zabawy, idziemy na wesele!
Tak siê koñczy ¶lub, a wszyscy wychodz± z budynku IWF i udaj± siê do Domu Weselnego „Polonez”

J.R. Bardzo dobry koniec dzisiejszego Heat.
M.S. Do czasu Road to Glory ¿egnaj± siê...
J.R. Jim Ross.
M.S. Oraz Matt Striker.

Wrestler: Edge
Wygrane: PPV: 1/0/0 Tygodniówki: 1/0/0 House Show 0/0/1
You think you know me!
[img]http://img844.imageshack.us/i/pas2s.jpg[/img]

#2 2011-01-14 20:18:00

nszymanczyk

Sta³y u¿ytkownik

4200551
Punktów :   -1 

Re: TAW Saturday Night Heat 15/01/2011

Super gala. £adne, d³ugie i ciekawe walki. Super ME (czyt. ¶lub) Dom weselny "Polonez"   ale przy wypowiedzi ortona powinno byæ: "Nie daj siê pieprzyæ temu frajerowi" A na
ekranie pamiêtny fragment wspomniany przeze mnie. 10/10.

"7 Dni"

#3 2011-01-14 20:28:47

Mr. Crusher

Sta³y u¿ytkownik

SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   -2 

A wiêc zaczynamy: na pocz±tek w miarê przyzwoita walka John Cena vs Kurt Angle - mog³e¶ j± bardziej rozwin±c, bo naprawdê by³a ciekawa, ale brak czasu jest zrozumiany Kolejna walka ju¿ bardziej mi siê podoba³a - szybkie wymiany ciosów, ³adnie napisane. Nastêpnie ¶wietny Last Man Standing Match - super zwroty akcji, przedmioty, i wyliczenie do 10 - Rey Mysterio Ostatni na nogach! Walka super... Na koniec oczywi¶cie extra ¶lub - no, no Edge, wyrobi³e¶ siê xD Oczywi¶cie po gali przyszed³ czas na wesele w Domie Weselnym "Polonez", które wymiot³o Dzisiaj nie chce mi siê rozpisywac, bo i tak to nie znaczy, a poza tym nie mam czasu. Galê oceniam na 8/10 - skala szczera, a nie ¿eby siê podlizac i dac 10
Pozdro

#4 2011-01-15 05:53:09

Rockman

Versatille General Manager

SkÄ…d: Pisz
Punktów :   

Pochwalê siê, ¿e to ja pisa³em ¶lub i napisa³em zdanie z Polonezem, ale nie bêdê sam siê komentowa³. Odno¶nie samego pomys³u na ¶lub, ciekawe zakoñczenie tygodniówki, a nie przez ME. Czas na same walki.
Pierwsza walka:jest.. dziwna. Ciekawie siê czyta, ale ta jednostronno¶æ... Nie nadaje sie na opener, jak ju¿ to na ME albo walkê przed ME,
Druga walka: Normalna, mo¿e byæ, ale nie bêdê pisa³ wiêcej bo co?
Trzecia walka: Ciekawa, ile¿ zwrotów akcji, a tak na serio to ciekawa, ale na ME sie nie nadaje.
BS i segmenty: Ciekawe, fajne rozmowy, k³ótnie miêdzy Edgem i Reyem.
Ogólna ocena: Ciekawa i fajna tygodniówka w wykonaniu Edga. Ale za to, ¿e walki nie po kolei 9/10

Yo dawg, I heard you like cars so we put a car in your car so you can drive while you drive!
Wyniki PPV 0/0/0
Tygodniówki 0/0/0

#5 2011-01-15 06:18:06

Dynioslaw

Administrator

17166211
Punktów :   

Fajny ¶lub z polonezem wykonany przez Rockmana, bo siê pochwali³(i prawid³owo), d³ugie walki, dobre komentarze, ciekawe komentarze komentatorów, walki z szczegó³ami, tylko szkoda ¿e mnie na ¶lubie nie by³o. Dobra ale ju¿ mniejsza z tym. Gala fajna, daje 10/10.

Ostatnio edytowany przez Dynios³aw (2011-01-15 06:36:11)

Wrestler: Jeff Hardy Wygrane: PPV: 2/1/1 Tygodniówki: 9/0/3 House Show 3/0/0
Wrestler: Aj Styles Wygrane: PPV: 0/0/0 Tygodniówki: 0/0/0 House Show 0/0/0

#6 2011-01-15 08:27:07

Test

Sta³y u¿ytkownik

SkÄ…d: Choszczno
Punktów :   

Dobra ja dodaje komenta!Wiêc tak: Gala by³a zajedwabista (jak ka¿da w twoim wykonaniu) (oczko dla Dynia) ,walki na poziomie profesionalnym.
Ro¶mieszy³o mnie w tym ¶lubie to:

• Rock: Know Your Role And Shut Your Mouth! Daj im siê po prostu poca³owaæ!

Walki: John Cena vs Kurt Angle -nawet ta walka jest dobra ,ale brakowa³o mi wiêcej akcji.
Randy Orton vs Brock Lesnar - dobra walka.Niczego mi nie brakowa³o.
Sheamus vs Rey Mysterio - ¦wietna walka!
Coraz bardziej rozwija siê feud Edge'a z Rey'em.
¦lub-bardzo fajnie wykonany!

Ca³a Gala : 10/10 (oby tak dalej gale sz³y )
Pozdro

#7 2011-01-15 11:33:39

lahire12

Sta³y u¿ytkownik

SkÄ…d: Pisz
Punktów :   -2 

10/10 dobre komentarze walki nie najgorsze. Fajny ¶lub interwencja szybka . Podoba³a mi siê Gala.

Stopka forum

RSS