Fed
Drodzy u¿ytkownicy IWF. Ta zak³adka odnosi siê do, wiêkszej ilo¶ci i bardziej regularnych rankingów. W tej chwili Power 5 jest co ok. 1 miesi±c. Proponujê robienia rankingu co 2 tygodnie, aby u¿ytkownicy, ¿e siê tak wyra¿ê, znali swoje po³o¿enie w spo³eczeñstwie IWF. Co o tym my¶licie? Obowi±zkowa zgoda Rockmana, który wype³nia Power 5.(pytanie jest skierowane do wszystkich u¿ytkowników IWF)
Lepiej mieæ czê¶ciej ni¿ nie wiadomo co po ile.
Jak dla mnie mo¿e byæ nawet co tydzieñ, ale ma to kto¶ pisaæ bo ja czasu nie mam.
Ja móg³bym pisaæ Powery, tylko proponujê kilka zmian. S± miêdzy innymi to zmiany w organizacji Powerów, czyli: Wstawianie Powerów, po konsultacji wszystkich moderatorów, bêd± one wstawiane co 7 dni, czyli co tydzieñ. Co do komentowania rankingów, to bêdzie dozwolone jak do dotychczas opinie. Je¶li Edge i Rockman siê zgadzaj±, to mogê je pisaæ ale od 14.02.2011 bo mam ferie zimowe, jak wcze¶niej powiedzia³em. Rockman, je¶li by¶ móg³ to pisz Powery do czasu mojego powrotu. Ja proponujê Powery w pi±tki. Co my¶licie o tym Edge i Rockman?(u¿ytkownicy tez maj± siê wyra¿aæ w tej sprawie)