Fed
5 ulubionych wrestlerów.
1.The Rock
2.Mick Foley
3.Kurt Angle
4.Chris Benoit
5. RVD
A tak¿e: Booker T, Balls Mahoney, Sabu, Taz(z), Tommy Dreamer, Brother D-von (De-von, Dudley)
SCSA(Stone Cold Steve Austin), Shane McMahon, Edge, CM Punk, MVP, The Miz, Mr Kennedy/ Anderson,Christian, jak sobie jeszcze przypomnê to napiszê.
A teraz pisaæ!
Teraz moja kolej
Moi ulubieni wrestlerzy:
1. Jeff Hardy
2. Rob van Dam
3. Sheamus
4. Abyss
4. John Morrison
Tak¿e lubiê Jacka Swaggera, Nexus, The Miza, Suicide, Delirious, McGuinnes, T.J Parkins, Austin Aries, Matt Hardy, Nick Gage, Demage, Butcher, MVP, Usos, Chris Benoit, Eddie Guerrero, The Rock, Mick Foley, Edge, Chris Jericho, Boker T, Tommy Dreamer, Shane McMahon, Stone Cold
Jak se przypomnê to napiszê
Sta³y u¿ytkownik
1. Undertaker
2. Shawn Michaels
3. Rey Mysterio
4. Hornswoggle
5. The Rock
6. Triple H
7. Bret "Hitman" Hart
8. Tyson Kidd
9. Percy Watson
10. Eddie Guerrero
Rey nie chcia³bym byæ ciekawski, ale je¶li mo¿na wiedzieæ, je¿eli lubisz najbardziej Undertakera, to czemu piszesz Reyem Mysterio?
A co do mojej listy, zmieniam Rob van Dama na Matta Hardego, a jak bym mia³ wybieraæ 6, to Mr. Andersona, a 7. Kurta Angla, 8. Matta Morgana, 9. Ca³e MCMG, 10. Edga lub Chrisa Jericho.
Sta³y u¿ytkownik
Undertaker kiedy ja przychodzi³em by³ zajêty. Shawn te¿ wiêc wybra³em rey'a.
Dobra moja kolej.
1.The Rock
2.Test
3.Chris Benoit (R.I.P)
4.Randy Orton
5.Brother Devon (D-Von Dudley czy Reverend D-Von)
Dalej: Stone Cold,Chris Jericho,Triple H,Booker T,Eddie Guerrero (R.I.P),Ric Flair,HBK,Rob Van Dam,Bully Ray (Brother Ray,Bubba Ray Dudley czy Buh-Buh Ray Dudley),Brother Runs (Spike Dudley), Tommy Dreamer,Chyna (sorry ,¿e diva),
Mr. Perfect,Bret Hart,Jim "Anvil" NeidHart i Ken Shamrock