#1 2011-01-30 11:54:50

P4w3r

Sta³y u¿ytkownik

Punktów :   

TAW Saturday Night Heath 31.01.2011r.

Na ca³ej hali gra theme TAW Saturday Night Heath!

Publika szaleje.

"You think you know me"
Na ca³ej hali jest cicho publika skanduje We want Edge!

Na rampe wychodzi Lita z kolesiem pchaj±cym wózek z Edgem!!
Wchodz± do ringu a Edge bierze mirkofon i mówi:
Jestem teraz nie¼le urz±dzony, jednak nadal jestem championem.Dziêkuje Licie ¿e tak siê o mnie troszczy i zosta³a przy mnie.Jednak wszyscy wiecie kto mnie tak urz±dzi³...Jest to ...

I hear voices in my head"

Do ringu wchodzi Randy Orton i mówi:
Edge radze ci aby¶ da³ mi walke o twój pas albo ¼le to siê dla ciebie skoñczy...
Edge:Chyba sobie kpisz Randy?!Czy ty my¶lisz ¿e dam siê zastraszyæ?!
Randy:Hmm...

Orton wykonuje RKO na Licie!Szykuje siê do Punt Kicku!
Edge krzyczy aby tego nie robi³!
Rozbieg iii....
"Well its the Big Show!"
Orton stoi w miejscu a Show podchodzi do niego i mówi:
No co powiesz Randy?

Mamy RKO!Jednak Show odpycha Vipera i mamy K.O Punch!
Noi na dodatek Chokeslam!

Edge:Mam pomys³ zawodnikiem który zmierzy siê dzi¶ z Ortonem bêdzie Big Shooow!Jednak Bret nie przyby³ dzi¶ na Heath wiêc jego walka z Sheamuse nie odbêdzie siê!

-------------------------BACKSTAGE----------------------------
Na zapleczu widzimy CM Punka rozmawiaj±cego z dwoma zamaskowanymi osobami

Punk:Wiecie co macie robic?!
Tajemniczy cz³owiek:Tak wiemy...
Punk:No to dobrze.

-----------------------------WALKA---------------------------------------
"I hear voices in my head"
Do ringu wchodzi Randy Orton!

[img]//www.whiterose.org/...xxv_orton01.jpg[/img]

"Well its The Big Show!"
W ringu zago¶ci³ Big Show!
[img]//6f.img.v4.skyrock..../1487079460.jpg[/img]

GONG!Orton odrazu ucieka z ringu jednak Big Show ³apie go za g³owie i to on pomaga mu wyj¶æ z ringu!Orton le¿yy przy stole komentatorskim, Show podchodzi do niego podnosi go trzymaj±c go za g³owe i potê¿nie miota nim w barierkê!Orton obola³y powoli wstaje jednak jego rywal przechodzi po jego plecach!Big Show podnosi jeden stopieñ schodków i rzuca nimi w Ortona jednak ten kryje siê za sto³em komentatorskim!Orton wstaje i szybko atakuje Showa seri± punchów lecz po chwili otrzymuje potê¿nego plaska w piersi.Jednak Randy trzyma sie na nogach, i sprytnie wskakuje do ringu.Big Show równie¿ wchodzi jednak za³apuje siê na Hangman's DDT!Show wstaje i mamy wykonane z trudem R!K!O!!!Sêdzia pyta siê Showa czy ten siê poddaje jedna ten mówi NIEEE!Orton szykuje siê do Punt Kicku jednak zwleka a Big Show robi unik i mamy K.O Punch.Show wyrzuca Ortona za ring i wykonuje mu Chokeslam o stó³ komentatorski jednak ten nie pêka!Show nie wie co siê sta³o!Krzyczy na sêdziego a z ty³u nachodz± go dwaj zamaskowani mê¿czy¼ni!Obk³adaj± Showa jednak ten ³±pie jednego i wyrzuca go za barierki, a drugi ucieka.Orton wsta³ i jest na stole komentatorskim!Wci±ga Showa i mamy RKO o stó³ komentatorski!Orton wykonuje rywalowi clothesline za barierki!Nastêpnie k³adzie przy nich schodki i mamy Hangman's DDT z barierek na schodki!Randy idzie za ciosem i czêstuje rywala Knee Dropem i Orton Stomps.W ringu rozk³ada stó³ i dwie drabiny!Gdy Show wchodzi do ringu zostaje obity krzes³em nastêpnie jest wci±gany na drabine.S± ju¿ na szczytach drabin a na dole jest stó³!Show siê poddaje!Ale i tak mamy RKO!Brutalne RKO!Orton wchodzi na naro¿nik i tauntuje.Jednak do ringu wbiega C!M! Punk!Podaje Randyemu rêkê aby zaatakowaæ Showa.Randy podaje mu d³oñ jednak to zasadzka!Punk wci±ga Ortona na barki i mamy G.T.S!

-------------------------------------------Biuro GM'a------------------------------------

Do biura wchodzi zmêczony Big Show.

Show:Przepraszam ciê za tê pora¿kê.
Edge:Nic siê nie sta³o, lecz kto ciê zaatakowa³ pozostaje zagadk±...
Show:Musze ich dopa¶æ a tymczasem uwa¿aj na Ortona.
Edge:Dziêki trzymaj siê...

Wraz z odej¶ciem Showa z zaplecza wchodzi Lita ubrana w bielizne, zamyka drzwi i ca³uje siê z Edgem...
----------------------------------------Main Event-------------------------------------

"This Fire Burns"
Do ringu przy swoim theme do ringu wchodzi C M PUNK!

Przy swoim theme do ringu wchodzi Evan Bourne!

GONG!Punk odrazu w¶ciekle atakuje rywala i powala go clotheslinem, nastêpnie okopuje jego noge.Evan wstaje jednak Punk nadal go atakuje!No no Evan zostaje wyrzucony za ring.Ale Straight Edge Warrior czêstuje rywala Sentonem!Punk wstaje i bierze krzes³o po czym atakuje nim Evana.Podnosi Bourne'a jednak ten sprytnie kopie go prosto w g³owe!!Punk pada nieprzytomny na ziemie!Evan czeka a¿ Punk wstanie a gdy ten to robi mamy piêkny Dropkick!CM Punk ca³kowicie w ¶wiecie Evana.Przy ringu pojawia siê Serena, Evan ka¿e jej opu¶ciæ arene.Ta tego nie robi nastêpnie Bourne wskakuje na barierki i mam Crossbody jednak Punk go przechwytuje i wbiega z nim w metalowy naro¿nik!Raz!Dwa!Trzy!Cztery!Oj ale¿ brutlanie ci¶nie nim w naro¿nik...Po chwili CM Punk rzuca Evana w barierki!Bourne ³apie siê za plecy a jego rywal okopuje go.Punk wchodzi do ringu, Evan powoli te¿ to robi jest ju¿ przy linach Punk biegnie wprost na niego jednak ten czêstuje go High Kickiem.Punk zamroczony nie wie co siê dzieje, Bourne wskakuje na line jednak za noge ³apie go Serena!Punk wykorzystuje to i str±ca Evana a ten l±duje krokiem na linie nastêpnie otrzymuje High Kick!Bourne le¿y powalony na macie.Punk podnosi go i wpycha w metalowy naro¿nik.Tymczasem S.E Savior rozk³ada w ringu drabine lecz otrzmyuje Superkick!Bourne wyjmuje spod ringu stó³ i go rozk³ada.Próbuje podnie¶æ Punka jednak nie daje rady i powoli wpycha go na naro¿nik. Rozbieg i mamy Superkick!Punk l±duje na stole który nie pêka!!Evan wspina siê na drabine jest na szczycie i Air Bourne!Nie Punk odskakuje!Próba pinu 1..2..Evan odkopuje.Punk siêga po krzes³o i wykonuje a¿ 20 chair shotów!Na g³owie rywala pojawia siê krew, jednak Punk nie przestaje!Sêzia go odpycha, lecz w¶ciek³y Punk czêstuje sêdziego High Kickiem!Nastêpnie obk³ada Evana i wykonuje na nim Bulldog o krzes³o!Zak³ada mu na g³owe ¶mietnik i chair shot!Punk tauntuje jednak Evan wstaje i kolejny Dropkick! Bourne wchodzi na naro¿nik jednak po raz kolejny interweniuje Serena!Evan kopie j± w twarz, lecz Punk wstaje i ³apie Evana na barki Go To Sleep i po sprawie...Przybiega nowy sêdzia pin 1..2..!!! W¶ciek³y Punk czêstuje Evana High Kickiem a nastêpnie kolejne Go To Sleep i pin 1..2..3!

Punk siêga po mikrofon i mówi:
Ja CM Punk przyby³em tu po pas pas wagi ciê¿kiej!Dlatego przyjd¼ tu Edge i daj mi walke o ten pas!

Komentator:dwarzne s³owa, lecz czy Edge co¶ mu powie?

"You think you know me"
Edge na wózku przyje¿d¿a do ringu z pomoc± sêdziego i mówi:
Musisz udowodniæ i¿ jeste¶ tego wart a ty ju¿ chcesz wszystkiego...

Punk:Ale...

Randy wchodzi i mówi:

Umówmy siê tak Edge da mi walke o ten pas, ja go pokonam nastêpnie pokonam ciebie Punk...Lecz narazie ja jestem pierwszy w kolejce co nie Edge?!

CM Punk w¶ciek³y atakuje Ortona High Kickiem a nastêpnie G.T.S!
Edge patrzy na nieprzytomnego Ortona.
Punk mówi:
Teraz twoja kolej...
"Well its The Big Show"
Big Show wchodzi do ringu jednak przestraszony Punk pcha wózek z Edgem wprost na Showa który l±duje za ringiem a Edge wisi na linach.

Punk siêga po krzes³o, lecz do ringu wbiega Lita k³adzie Edga na wózek i mówi:
Mianowicie Sheamus nie mia³ dzi¶ walki, wiêc ju¿ zaraz odbêdzie siê walka Big Show& Sheamus vs Randy Orton&CM Punk!                 A na deser bêdzie to stypulacja pierwszy raz w historii IWF Tag Team TLC Elimination Match!

Komentator:No no szykuje siê nie lada deserek...

--------------------------------------BACKSTAGE---------------------------------------
Orton podchodzi do rozgrzewaj±cego siê Punka i mówi:
Z chêci± wykona³ bym ci RKO jednak jeste¶my w tag teamie...

Punk:Daruj sobie bo to ty otrzyma³e¶ dwa razy G.T.S...

Orton odchodzi od Punka.

Po chwili do Punka podchodzi Maryse i ca³uje Punka!!
Po tym wydarzeniu Maryse zaczerwieniona idzie dalej korytarzem a Punk patrzy siê ze zdziwieniem.
--------------------------------------RING--------------------------------------
W ringu Sheamus i Big Show czekaj± na rywali.

W ringu jest ju¿ Randy Orton

"This Fire Burns" i w ringu zawita³ nie kto inny jak CM Punk!

Gdzie gong?

Na rampie pojwia siê Lita i mówi:
Jako i¿ Big Show jest do¶æ du¿y to wiem ¿e Punk bêdzie unika³ z nim zwarcia dlatego zmieniam stypulacjê...

Na ring spada klatka!!!

Randy odrazu rzucasiê na Sheamusa a Punk ucieka przed Big Showem.Randy wykonuje Irish Whip o liny i czêstuje Sheamusa Powerslamem!Tymczasem Punk  rzuca w Big Showa schodkami, ten lekko zamroczony otrzymuje cios krzes³em.Show na kolanach a Punk kopie go brutalnie w g³owe.W ringu Orton powala Sheamusa seri± clotheslinów i kolejnym Powerslamem.Jednak odczuwa ból po porzedniej walce.Sprytnie wyrzuca rywala z ringu a pozanim uderza jego g³ow± w klatkê.Punk momentalnie otrzymuje Irish Whip w konstrukcje klatki.Orton okopuje rywala jednak boli go bark.Big Show ³apie od ty³u Ortona i wrzuca go do ringu ponad linami!!!CM Punk wstaje, lecz otrzymuje Big Boota od Sheamusa!Ten wchodzi do ringu i wraz z partnerem ok³ada Ortona.Punk sprytnie roziw±zuje liny w naro¿niku, lecz po co mu to?A jednak Big Show bierze rozbieg i wypada za rng z powodu poluzowania lin.Sheamus patrzy co siê sta³o jednak otrzymuje Backbreaker od Randy'ego.Tymczasem CM Punk zwi±zuje Big Showa!Nono co za sposób na wygran±...Wchodzi do ringu i okopuje Celtyckiego Wojownika.Orton zaczyna swoj± seriê clothesline'y, Powerslamy, Backbreaker, wyrzuca Sheamusa za ring, Punk wk³ada jego nogi w szpary klatki.Noi Hangman's DDT!Big Show zwi±zany nie mo¿e siê wydostaæ.A w ringu Sheamus obola³y wstaje i mamy RKO!CM Punk wkracza do akcji najpierw High Kick, nastêpnie G.T.S.

"You think you know me"
Edge wje¿d¿a na rampe wózkiem i mówi:
Obaj chcecie mego pasa (wznosi pas), dlatego kto pierwszy z was wyjdzie z klatki dostanie title match!!

Orton próbuje wywarzyæ drzwi, jednak nie skutecznie...Poniewa¿ otrzymuje cios krzes³em od Punka.Sheamus wydostaje siê z ringu i próa Brogue Kicku na Punku!Jednak ten zrobi³ unik a Sheamus uderzy³ nog± w klatkê.Straight Edge Savior wykonuje na Sheamusie High Kick nastêpnie wrzuca go do ringu i czêstuje kolejnym High Kickiem.Próba pin 1..2..3!!

Punk cieszy siê ze zwyciêstwa i wychodzi z klatki w której le¿± inni zawodnicy...

Tym oto obrazkiem i efektownym powrotem CM Punk'a koñczy siê Heath.

PS.Pisa³em gale szybko tak¿e nie analizuje jej od deski do deski.

Streak of CM Punk:
0/0/0

#2 2011-01-31 13:34:13

Rockman

Versatille General Manager

SkÄ…d: Pisz
Punktów :   

Re: TAW Saturday Night Heath 31.01.2011r.

Fajnie, dobrze zrobione. Ale zdaje mi siê, ¿e skopiowa³e¶ z innego forum. Poza tym, piszemy walki z postaciami z rosteru. Ale tak to super, gala nie skoñczy³a siê na ME. Walki s±  w porz±dku. Ale za tych wrestlerów dajê 8/10

Yo dawg, I heard you like cars so we put a car in your car so you can drive while you drive!
Wyniki PPV 0/0/0
Tygodniówki 0/0/0

#3 2011-01-31 14:00:56

P4w3r

Sta³y u¿ytkownik

Punktów :   

Re: TAW Saturday Night Heath 31.01.2011r.

Nie spisywa³em, gram na wielu fedach wiêc mo¿e gdy czytam gale to do¶wiadczenie zbieram, a kilku nowych wrestlerów i story line'y by siê przyda³y...

Streak of CM Punk:
0/0/0

Stopka forum

RSS